Νέο πρωτοποριακό προϊόν από τη Nuntius AEΠΕΥ

Ένα νέο πρωτοποριακό για τα ελληνικά χρηματιστηριακά δεδομένα προϊόν προσφέρει η Nuntius AEΠΕΥ στους πελάτες με το "Nuntius XA Direct", που περιλαμβάνει ταχύτατη εκτέλεση εντολών.

Νέο πρωτοποριακό προϊόν από τη Nuntius AEΠΕΥ
Ένα νέο πρωτοποριακό για τα ελληνικά χρηματιστηριακά δεδομένα προϊόν προσφέρει η Nuntius AEΠΕΥ στους πελάτες με το "Nuntius XA Direct", που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ταχύτατη εκτέλεση εντολών και απευθείας σύνδεση του υπολογιστή με τις εγκαταστάσεις στο ΧΑ.

Συγκεκριμένα η γνωστή χρηματιστηριακή δίνει τη δυνατότητα On-Line εκτέλεσης εντολών σε μετοχές με απευθείας σύνδεση του υπολογιστή του πελάτη με τις εγκαταστάσεις της Λεωφόρου Αθηνών και με την ταχύτερη στην αγορά εκτέλεση εντολών αφού ο server της φιλοξενείται στο ΧΑ.

Όπως είναι προφανές η ταχύτερη εκτέλεση των εντολών δίνει ένα κρίσιμο όσο και σημαντικό πλεονέκτημα στην καλύτερη αξιοποίηση των νέων ειδήσεων, ενώ ιδιαίτερης αναφοράς χρήζει και η αξιοποίηση των σύγχρονων υποδομών και εξοπλισμού του κέντρου δεδομένων του ΧΑ.

Το Nuntius XA Direct περιλαμβάνει ακόμη On-Line αναζήτηση πληροφοριών για τις συναλλαγές και τα χαρτοφυλάκια, αποτίμηση χαρτοφυλακίων, εικόνα, νέα αγοράς, εταιρικές πράξεις σε πραγματικό χρόνο αλλά και πακέτο ολοκληρωμένης Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης για την πλήρη και σε βάθος ενημέρωση του επενδυτή.

Ενδιαφέρον είναι επίσης το πλήρες πακέτο τεχνικής ανάλυσης με ιστορικά 10-ετιας και δεδομένα πραγματικού χρόνου (real time), όπως ακόμη η τεχνική εκπαίδευση και τεχνική υποστήριξη από 4 στελέχη του ΧΑ.

Περιλαμβάνει επίσης δωρεάν σεμινάρια από τη NUNTIUS ΑΕΠΕΥ, προνομιακή τιμολόγηση για συναλλαγές και margin (με βάση τους κανόνες της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v