Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κύπρου: Επιτόκιο 6,75% για συναλλαγές με κάρτες

Η Τράπεζα Κύπρου προσφέρει επιτόκιο 6,75%* για όλες τις συναλλαγές που θα πραγματοποιήσουν με τις Κύπρου Visa και Κύπρου MasterCard σε super market και πρατήρια βενζίνης σε όλη την Ελλάδα.

Κύπρου: Επιτόκιο 6,75% για συναλλαγές με κάρτες
 Η Τραπεζα Κυπρου εκτιμώντας τη δύσκολη οικονομική κατάσταση και με σκοπό να στηρίξει τις βασικές καταναλωτικές ανάγκες των νέων και υφιστάμενων κατόχων πιστωτικών καρτών της, ανακοινώνει ότι προσφέρει το χαμηλότερο επιτόκιο της αγοράς, μόλις 6,75%* για όλες τις συναλλαγές που θα πραγματοποιήσουν με τις Κύπρου Visa και Κύπρου MasterCard σε super market και πρατήρια βενζίνης σε όλη την Ελλάδα.

Παράλληλα, με αφορμή τη συνεργασία των πιστωτικών καρτών της Τράπεζας με το Αθηνόραμα Club, η προσφορά του προνομιακού επιτοκίου επεκτείνεται και για τις συναλλαγές σε εστιατόρια στην Αθήνα, αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, απαραίτητη προϋπόθεση για να ισχύσει το χαμηλό επιτόκιο είναι η κάρτα να μην παρουσιάζει καθυστέρηση στην εξόφλησή της και να πραγματοποιείται τουλάχιστον η πληρωμή της ελάχιστης μηνιαίας καταβολής.

Το επιτόκιο ισχύει από τις 10 Μαρτίου 2010.

*κυμαινόμενο, προσαυξάνεται με την εισφορά του Ν.128/1975: 0,6%

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v