Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ: Σε αναστολή παραμένουν Ατέρμων - Πραξιτέλειο

Τη συνέχιση της αναστολής διαπραγμάτευσης των μετοχών των εταιριών Πραξιτέλειο και Ατέρμων γνωστοποίησε το ΧΑ, δεδομένου ότι δεν διασφαλίζεται προσωρινά η ομαλή λειτουργία της αγοράς των μετοχών των εταιριών.

ΧΑ: Σε αναστολή παραμένουν Ατέρμων - Πραξιτέλειο
Τη συνέχιση της αναστολής διαπραγμάτευσης των μετοχών των εταιριών Πραξιτέλειο και Ατέρμων γνωστοποίησε το ΧΑ, δεδομένου ότι δεν διασφαλίζεται προσωρινά η ομαλή λειτουργία της αγοράς των μετοχών των εταιριών.

Ειδικότερα, επισημαίνεται, ότι μετά από σχετική απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και δεδομένου ότι η εταιρία Πραξιτέλειο δεν προέβη εντός της προθεσμίας των δέκα ημερών στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αρθεί η παράβαση του άρθρου 4 του ν.3556/2007, οι μετοχές της εταιρίας παραμένουν σε αναστολή διαπραγμάτευσης, μέχρι η εταιρία να συντάξει και δημοσιοποιήσει την ετήσια οικονομική έκθεση της χρήσης 2009.

Επίσης μετά από σχετική απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και δεδομένου ότι η εταιρία Ατέρμων δεν προέβη εντός της προθεσμίας των δέκα ημερών στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αρθεί η παράβαση του άρθρου 4 του ν. 3556/2007, οι μετοχές της εταιρίας παραμένουν σε αναστολή διαπραγμάτευσης, σύμφωνα με το άρθρο 17 του ν. 3371/2005, καθώς η ετήσια οικονομική έκθεση της χρήσης 2009 που δημοσίευσε η εταιρία αποκλίνει από τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v