ΑΧΕ: Αναζήτηση στήριξης σε χαμηλότερο επίπεδο

Κίνηση σε χαμηλότερο επίπεδο, τουλάχιστον στο ξεκίνημα, με διατήρηση της μεταβλητότητας, αναμένουν οι αναλυτές. Στο επίκεντρο τα αποτελέσματα του ΟΤΕ.

ΑΧΕ: Αναζήτηση στήριξης σε χαμηλότερο επίπεδο
Κίνηση σε χαμηλότερο επίπεδο, τουλάχιστον στο ξεκίνημα, με διατήρηση της μεταβλητότητας, αναμένουν οι αναλυτές, ενώ εκτιμούν πως στο επίκεντρο θα βρεθούν τα αποτελέσματα του ΟΤΕ. Συγκεκριμένα:

Συσσώρευση της αγοράς γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα και διατήρηση της μεταβλητότητας αναμένει για σήμερα η Marfin Analysis, η οποία εκτιμά ότι στο επίκεντρο ενδέχεται να βρεθεί ο ΟΤΕ, λόγω της ανακοίνωσης των οικονομικών του αποτελεσμάτων για το α’ τρίμηνο.

Ανοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών από χαμηλότερο επίπεδο αναμένει για σήμερα η Proton Bank, ενώ εκτιμά πως παρόμοιο θα είναι το ξεκίνημα και στη Σοφοκλέους.

Το κλίμα παραμένει εύθραυστο και η αγορά φαίνεται να αναζητά νέα στήριξη, πιθανώς σε χαμηλότερα επίπεδα, αναφέρει η Eurobank Sec.

Χθες ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με απώλειες 2,5% στις 1.735 μονάδες, με τον τζίρο να διαμορφώνεται στα 163 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v