Νέα αποταμιευτική λύση από την Allianz

Το «My Savings – Μηνιαίο Εισόδημα», προσθέτει η Allianz Ελλάδος στη νέα γενιά Αποταμιευτικών Λύσεων που προτείνει στους πελάτες της, συνδυάζοντας μηνιαίο εισόδημα, με ελάχιστη εγγυημένη απόδοση 2,5%.

Νέα αποταμιευτική λύση από την Allianz
Το «My Savings – Μηνιαίο Εισόδημα», προσθέτει η Allianz Ελλάδος στη νέα γενιά Αποταμιευτικών Λύσεων που προτείνει στους πελάτες της, συνδυάζοντας μηνιαίο εισόδημα, με ελάχιστη εγγυημένη απόδοση 2,5%, ευκαιρίες υπεραπόδοσης και ευελιξία επιλογών στοχεύοντας σε πελάτες που θέλουν να διασφαλίσουν το μέλλον τους.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το «My Savings – Μηνιαίο Εισόδημα» είναι ένα πρόγραμμα εφάπαξ ασφαλίστρου και απευθύνεται σε νεότερες ηλικιακά ομάδες, που επιδιώκουν να εξασφαλίσουν την κάλυψη των μελλοντικών τους οικονομικών αναγκών, παρέχοντας ευελιξία επιλογής στην έναρξη, αλλά και τη διάρκεια καταβολής του μηνιαίου εισοδήματος.

Ειδικότερα, ο ασφαλισμένος έχει τη δυνατότητα να επιλέξει: 

* Την έναρξη καταβολής του Μηνιαίου Εισοδήματος άμεσα ή μετά την πάροδο συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος. 

* Τη διάρκεια καταβολής του Μηνιαίου Εισοδήματος που μπορεί να κυμαίνεται από 5 μέχρι 20 έτη.

Επιπλέον, μέσω του προγράμματος «My Savings – Μηνιαίο Εισόδημα» ο ασφαλισμένος έχει τη δυνατότητα να διασφαλίσει το μελλοντικό επίπεδο ζωής του, καλύπτοντας τις σπουδές ή την επαγγελματική αποκατάσταση των παιδιών του, την αποπληρωμή δανειακών υποχρεώσεων ή την άμεση παροχή μηνιαίου εισοδήματος, ενώ ταυτόχρονα, πέρα από τις ελάχιστες εγγυημένες αποδόσεις έχει πρόσβαση στην υπεραπόδοση του συσσωρευμένου κεφαλαίου και φοροαπαλλαγή των ασφαλίστρων σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα φορολογική νομοθεσία.

«Οι πρόσφατες ρυθμίσεις για το ασφαλιστικό σύστημα καθιστούν την ανάγκη για συνταξιοδοτική και αποταμιευτική πρόβλεψη πιο επίκαιρη από ποτέ. Ο συνειδητοποιημένος πελάτης οφείλει να πάρει τη σύνταξη στα «χέρια του» αναζητώντας άμεσα λύση. Ιδιαίτερα σήμερα σε μια εποχή που η ανάγκη για εγγυήσεις απόδοσης των αποταμιεύσεων διαφαίνεται εντονότερη η Allianz, ως ο πλέον αξιόπιστος πάροχος συνταξιοδοτικών και αποταμιευτικών λύσεων ανταποκρίνεται και προσφέρει λύσεις παροχής εγγυημένου εισοδήματος. Οι αποταμιευτικές μας λύσεις συνεχώς εμπλουτίζονται, έχοντας ως στόχο να υποστηρίξουν τις σημερινές αλλά και μελλοντικές ανάγκες των πελατών μας σε όλες τις φάσεις της ζωής τους» επισημαίνει ο Chief Market Management Officer της Allianz Ελλάδος, κ. Άγγελος Πολίτης, αναφερόμενος στο «My Savings – Μηνιαίο Εισόδημα».

Όπως επισημαίνεται, το πρόγραμμα «My Savings – Μηνιαίο Εισόδημα» παρέχει επιπλέον προστασία για την περίπτωση που ο ασφαλισμένος αποβιώσει πριν την έναρξη καταβολής του μηνιαίου εισοδήματος, αλλά και κατά τη διάρκεια καταβολής. Το νέο αποταμιευτικό πρόγραμμα αποτελεί ένα προϊόν υψηλής αξίας για τους πελάτες της Allianz καθώς επιδρά σημαντικά στον τρόπο ζωής διασφαλίζοντας το μελλοντικό βιοτικό επίπεδο και την οικονομική ανεξαρτησία παρέχοντάς τους σιγουριά για το μέλλον.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v