ΑΧΕ: Διίστανται οι εκτιμήσεις για τη συνεδρίαση

Διίστανται οι απόψεις των αναλυτών σχετικά με την πορεία που θα ακολουθήσει σήμερα η Σοφοκλέους, τονίζοντας πως το κλίμα παραμένει αδύναμο και οι επενδυτές επιλέουν να παραμείνουν στο περιθώριο.

ΑΧΕ: Διίστανται οι εκτιμήσεις για τη συνεδρίαση
Διίστανται οι απόψεις των αναλυτών σχετικά με την πορεία που θα ακολουθήσει σήμερα η Σοφοκλέους, τονίζοντας πως το κλίμα παραμένει αδύναμο και οι επενδυτές επιλέουν να παραμείνουν στο περιθώριο. Πιο αναλυτικά:

Συσσώρευση της αγοράς γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα αναμένει για σήμερα η Marfin Analysis, που εκτιμά πως οι περισσότεροι επενδυτές θα παραμείνουν και σήμερα στο περιθώριο.

Ανοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών από χαμηλότερο επίπεδο αναμένει για σήμερα η Proton Bank, ενώ εκτιμά πως και η Σοφοκλέους θα συνεχίσει να κινείται σε χαμηλότερο επίπεδο.

Το κλίμα παραμένει αδύναμο, ωστόσο αναμένεται άνοιγμα σε θετικό πεδίο με ελαφρώς αυξημένο τζίρο σε σχέση με χθες, σχολιάζει η Eurobank Sec.

Χθες ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με απώλειες 1,2% στις 1.551 μονάδες, με τον τζίρο να διαμορφώνεται σε μόλις 63 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v