Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣΕΔ:Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στη ΓΣ της Ζάμπα

Ο Σύνδεσμος Επενδυτών & Διαδικτύου καλεί τους μετόχους της ΖΑΜΠΑ, να συμμετάσχουν μαζικά στη Γ.Σ., που θα γίνει την Τετάρτη 30-6-2010 και ώρα 12:00, στα γραφεία της εταιρίας στο Περιστέρι.

ΣΕΔ:Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στη ΓΣ της Ζάμπα
Ο Σύνδεσμος Επενδυτών & Διαδικτύου (ΣΕΔ), στο πλαίσιο του Μετοχικού Ακτιβισμού, καλεί τους μετόχους της εταιρίας ΖΑΜΠΑ Α.Ε., να συμμετάσχουν μαζικά στην τακτική γενική συνέλευση, που θα γίνει την Τετάρτη 30-6-2010 και ώρα 12:00, στα γραφεία της εταιρίας στο Περιστέρι Αττικής (Λεωφ. Κηφισού 42). 

Ύστερα από παρέμβαση μετόχων μειοψηφίας και με τη στήριξη του ΣΕΔ, μπήκαν σημαντικά θέματα προς συζήτηση στην ημερήσια διάταξη και η παρουσία των μετόχων στη γενική συνέλευση κρίνεται απόλυτα αναγκαία, προκειμένου να ακουστεί η φωνή των μετόχων μειοψηφίας σε όλα τα θέματα που αφορούν την εταιρία.

Στη σχετική επιστολή προς το Δ.Σ. της ΖΑΜΠΑ, οι μέτοχοι μειοψηφίας ζητούν να συμπεριληφθούν θέματα για επαναγορά ιδίων μετοχών, διανομή δωρεάν μετοχών στους μετόχους και επέκταση των δραστηριοτήτων της εταιρίας σε εμπορία φωτοβολταϊκών συλλεκτών.  

* Αναλυτικό ιστορικό της παρέμβασης των μετόχων μειοψηφίας και πληροφορίες για τη συμμετοχή των μετόχων στη γενική συνέλευση, δημοσιεύονται στη δεξιά στήλη "Συνοδευτικό Υλικό".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v