Συνεδριάζει σήμερα το ΔΣ της Merit

Με αποκλειστικό θέμα την ατζέντα της επικείμενης ΓΣ συνεδριάζει σήμερα η Διοίκηση της Μerit ΑΧΕΠΕΥ, η οποία μετά την πρόσφατη αποχώρηση του κ. Εμμ. Βάρσου από τη θέση του προέδρου αυτής, τελεί σε αναμονή εκλογής νέου ΔΣ.

Συνεδριάζει σήμερα το ΔΣ της Merit
Με αποκλειστικό θέμα την ατζέντα της επικείμενης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της συνεδριάζει σήμερα η Διοίκηση της Μerit ΑΧΕΠΕΥ, η οποία μετά την πρόσφατη αποχώρηση του κ. Εμμ. Βάρσου από τη θέση του προέδρου αυτής, τελεί σε αναμονή εκλογής νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Η ΓΣ αναμένεται να ορισθεί εντός των επόμενων δύο εβδομάδων και παρουσιάζει ενδιαφέρον υπό την έννοια ότι θα ακουσθούν -για πρώτη φορά μετά την αποχώρηση του κ. Βάρσου- οι απόψεις και των δύο πλευρών όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί σήμερα: Του κ. Γ. Σαραντίτη που κατέχει 40% και των κ.κ. Δ. Λευτάκη και Εμμ. Βάρσου που συνολικά είναι μέτοχοι του 27% της εταιρείας.

Ο κ. Λευτάκης διατηρεί τις θέσεις του αντιπροέδρου και διευθύνοντος συμβούλου. Είναι όμως άγνωστο εάν υπό τις παρούσες συνθήκες θα δεχτεί να παραμείνει στη νέα σύνθεση του Δ.Σ. της Merit.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v