ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΑΓΟΡΑ

 
| Share |

Aegean: Ικανοποιητικό το Q2 λέει η City ("buy")









 ΧΡΗΣΤΙΚΑ 

 Real Time ΧΑ

 Λογιστικές
Καταστάσεις


 Ανακοινώσεις ΧΑ

 Τεχνική Ανάλυση

 Ιδέες της Ημέρας

 Κεφαλαιοποιήσεις

 Πακέτα

 Εύρεση Συμβόλου


Δημοσιεύθηκε: 11:14 - 02/09/10
Θετική για την Aegean εμφανίζεται σε έκθεσή της με ημερομηνία 1 Σεπτεμβρίου η Citi, επισημαίνοντας ότι τα στοιχεία που ανακοίνωσε για το δεύτερο τρίμηνο ήταν καλύτερο των εκτιμήσεων. Η σύσταση είναι "buy" ενώ η τιμή-στόχος στα 3,4 ευρώ. Εκτίμηση του οίκου είναι ότι η επένδυση στην Aegean έχει αξία για τον μακροπρόθεσμο επενδυτή.

Σχετικά με το conference call, ο οίκος αναφέρει πως κατά τα λεγόμενα της διοίκησης η πλεονάζουσα μεταφορική δυνατότητα του κλάδου δεν μειώνεται αρκετά γρήγορα - γεγονός που αναγκάζει τις αεροπορικές εταιρίες να μειώνουν τις τιμές. Στα ξένα δρομολόγια η πτώση της χωρητικότητας είναι ελάχιστη σε σχέση τουλάχιστον με αυτήν των επιβατηγών πλοίων. Ο ισολογισμός είναι ισχυρός, αναφέρει η έκθεση της Citi, και η διοίκηση λαμβάνει μέτρα περιορισμού της πλεονάζουσας χωρητικότητας και του κόστους.

"Σημαντικό καταλύτη" χαρακτηρίζει η Citi την ενδεχόμενη συγχώνευση με την Ολυμπιακή, επισημαίνοντας ότι σε περίπτωση έγκρισης από την Κομισιόν οι συνέργιες θα ξεκινήσουν από το δεύτερο εξάμηνο του 2011. Εκτίμηση του οίκου είναι ότι η συγχώνευση θα εγκριθεί εφόσον οι ευρωπαϊκές υπηρεσίες θεωρήσουν ως ανταγωνισμό τα επιβατηγά πλοία.


Μοιραστείτε
το άρθρο
LinkedIn Facebook Twitter Σχολιάστε
παρακάτω
  
Το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω






Η μετοχή της εταιρίας ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της Τετάρτης στα 2,08 ευρώ.
 







iatronet.gr - Ιατρικό Φόρουμ - Οι ειδικοί σάς 

απαντούν

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΧΟΛΙΑΣΜΕΝΑ


Αποκριάτικες στολές: Διευθύνσεις και ιδέες για τα μασκέ του 2012
Ανταλλακτικά δίκτυα: Αλληλέγγυο «πάρε – δώσε»
Οι ακριβότεροι προορισμοί του κόσμου και οι low budget εναλλακτικές τους
Τα στάδια των Ολυμπιακών του Λονδίνου: Κληρονομιά ή κρεμάλα;
Η Νατάσσα Μποφίλιου στο In2life
Χολιγουντιανά κοστούμια: Τα αγαπημένα μας σε ένα photo gallery