Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

FXCM Hellas: Τι βλέπει για ευρώ, δολάριο & χρυσό

Την εκτίμηση ότι το ευρώ θα συνεχίσει την ανοδική πορεία του έναντι του δολαρίου, ενώ ο χρυσός βραχυπρόθεσμα μπορεί να κινηθεί και υψηλότερα των 1.300 μονάδων, διατύπωσε η διοίκηση της FXCM Hellas.

FXCM Hellas: Τι βλέπει για ευρώ, δολάριο & χρυσό
Την εκτίμηση ότι το ευρώ θα συνεχίσει την ανοδική πορεία του έναντι του δολαρίου φτάνοντας ως την περιοχή του 1,38 δολαρίου, ενώ ο χρυσός βραχυπρόθεσμα μπορεί να κινηθεί και υψηλότερα των 1.300 μονάδων, για να διορθώσει εν συνεχεία, διατύπωσε η διοίκηση της FXCM Hellas.

Η FXCM Hellas (www.fxcm.gr), μέλος της FXCM Holdings, μιας από τις κορυφαίες εταιρίες παγκοσμίως στον χώρο των επενδύσεων μέσω Διαδικτύου σε συνάλλαγμα, χρηματιστηριακούς δείκτες, πετρέλαιο και μέταλλα με τη μορφή CDFs, ξεκίνησε πριν από μερικούς μήνες τη λειτουργία της εισάγοντας καινοτομίες στην εγχώρια αγορά του on line trading.

H σημαντικότερη από αυτές είναι τα αυτόματα συστήματα εκτέλεσης συναλλαγών, που παρέχουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην πλατφόρμα ώστε να χρεώνει χαμηλές προμήθειες στους πελάτες της.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για την είσοδο της FXCM στην Ελλάδα, παρουσιάστηκαν τα χαρακτηριστικά της εταιρίας που την τοποθετούν στην πρώτη θέση στον χώρο του online trading παγκοσμίως, καθώς απολαμβάνει την εμπιστοσύνη περισσότερων από 150.000 πελατών σε 150 χώρες.

Ο κ. Χάρης Κουντούρης, διευθύνων σύμβουλος της FXCM στην Ελλάδα, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η FXCM, η εταιρία με τη μεγαλύτερη πελατειακή βάση στο online trading παγκοσμίως, ξεκινά και επίσημα τη δραστηριοποίησή της στην ελληνική αγορά.

Στρατηγικός μας στόχος είναι να αποτελέσουμε την εναλλακτική πρόταση για τους επενδυτές εκείνους που επιθυμούν να πάρουν τον έλεγχο των χρημάτων τους στα χέρια τους και να επενδύσουν σε πολύτιμα μέταλλα, συνάλλαγμα και χρηματιστηριακούς δείκτες σε μια περίοδο διευρυμένης αβεβαιότητας στον χρηματοοικονομικό κλάδο».

Στο επίκεντρο της λειτουργίας της FXCM βρίσκεται το No Dealing Desk, η άμεση εκτέλεση συναλλαγών στη διατραπεζική αγορά χωρίς μεσάζοντες, που εξασφαλίζει τις καλύτερες on the spot τιμές στους πελάτες της.

Επίσης, είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι το κεφάλαιο με το οποίο μπορεί κάποιος να επενδύσει μέσω της πλατφόρμας της FXCM ξεκινά από $2.000, γεγονός που τη φέρνει δίπλα στους ιδιώτες επενδυτές οι οποίοι αναζητούν εναλλακτική λύση για τα χρήματά τους.

Η FXCM συνδυάζει τα παραπάνω χαρακτηριστικά με τη δυνατότητα συναλλαγής σε απολύτως ασφαλές περιβάλλον, το οποίο ελέγχεται από διεθνείς ρυθμιστικές αρχές. Παράλληλα, η εταιρία έχει διακριθεί διεθνώς για το επίπεδο και την ασφάλεια των υπηρεσιών της από αξιόπιστους φορείς.

Η FXCM Hellas ελέγχεται από το FSA (Financial Services Authority) της Μεγάλης Βρετανίας και εποπτεύεται από την ελληνική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Στο πλαίσιο της δραστηριοποίησής της εντάσσονται και τα εκπαιδευτικά σεμινάρια που πραγματοποιεί για όσους ενδιαφέρονται για το online trading, καθώς και η λειτουργία τηλεφωνικού κέντρου υποστήριξης στην ελληνική γλώσσα 12 ώρες την ημέρα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v