ΑΧΕ: Συνέχιση της μεταβλητότητας λόγω Εθνικής

Σε χαμηλότερο επίπεδο εκτιμούν οι αναλυτές πως θα συνεχίσει να κινείται σήμερα η Σοφοκλέους, με την μεταβλητότητα να διατηρείται και την προσοχή των επενδυτών να παραμένει στραμμένη στην Εθνική.

ΑΧΕ: Συνέχιση της μεταβλητότητας λόγω Εθνικής
Σε χαμηλότερο επίπεδο εκτιμούν οι αναλυτές πως θα συνεχίσει να κινείται σήμερα η Σοφοκλέους, με την μεταβλητότητα να διατηρείται και την προσοχή των επενδυτών να παραμένει στραμμένη στην Εθνική. Πιο αναλυτικά:

Διατήρηση της μεταβλητότητας για όσο διάστημα διαρκέσει η διαπραγμάτευση των δικαιωμάτων της ΕΤΕ, αναμένει η Marfin Analysis, που σημειώνει ότι οι διεθνείς αγορές δεν δρουν υποστηρικτικά, καθώς φαίνεται να επανέρχονται οι ανησυχίες για τα προβλήματα χρέους της Ευρώπης.

Σταθεροποιητικό προς χαμηλότερο άνοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών αναμένει για σήμερα η Proton Bank, ενώ εκτιμά πως παρόμοιο θα είναι το ξεκίνημα και στη Σοφοκλέους.

Για πιθανότητα διατήρησης της αδυναμίας στην εγχώρια αγορά κάνει λόγο η Eurobank Sec, που εκτιμά πως το ενδιαφέρον θα παραμείνει επικεντρωμένο στην Εθνική Τράπεζα.

Χθες ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με απώλειες 1,2% στις 1.496 μονάδες, με τον τζίρο να διαμορφώνεται στα 115 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v