Nuntius: Αλλαγή τοποθεσίας σε ομιλία H. Friend

Εξαιτίας της μεγάλης συμμετοχής των επενδυτών στην ομιλία του Άγγλου τεχνικού αναλυτή κ. Howard Friend, η Nuntius ΑΧΕΠΕΥ ενημερώνει τους επενδυτές πως η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τελικά στο ξενοδοχείο ESPERIA.

Nuntius: Αλλαγή τοποθεσίας σε ομιλία H. Friend
Εξαιτίας της μεγάλης συμμετοχής των επενδυτών στην ομιλία του Άγγλου διεθνούς φήμης κορυφαίου τεχνικού αναλυτή της εποχής μας κ. Howard Friend, η Nuntius ΑΧΕΠΕΥ ενημερώνει τους επενδυτές που έχουν δηλώσει συμμετοχή και όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν πως η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο ESPERIA (Σταδίου 22) στις 11:00-13:00. και όχι στα γραφεία της Nuntius που είχε αρχικώς προγραμματιστεί.

Ο κ. Howard Friend έχει να επιδείξει στη πράξη αξιοζήλευτο ιστορικό επιτυχημένων πράξεων σε Forex, χρυσό κλπ αφού 2 στις 3 φορές οι προβλέψεις του είναι σωστές και όταν είναι λάθος παίρνει έντεχνα μικρή ζημιά.

Η τεχνική ανάλυση του, δίνει πολύ εντυπωσιακά και αξιόπιστα σήματα αγοράς και πώλησης στην αγορά συναλλάγματος, χρυσού κλπ και περιορισμένης έκτασης stop loss που συντελούν στον περιορισμό των κινδύνων και το εξαιρετικό και κερδοφόρο συνολικό καθαρό αποτέλεσμα, μέσω της πλατφόρμας MigBank Swiss με την οποία συνεργάζεται η Nuntius στην Ελλάδα.

Η ανάλυση του εστιάζει στις μεταστροφές της αγοράς(market swing's) και θα αναλυθούν μεταξύ άλλων διάφοροι σχηματισμοί που υποδεικνύουν μια πιθανή μεταστροφή και οι δείκτες DeMark.
Η ομιλία είναι δωρεάν για επενδυτές. Στους συμμετέχοντες θα δοθεί δωρεάν η πλατφόρμα της MIG Bank Swiss της οποίας κορυφαίο στέλεχος είναι ο κ. Howard Friend.

Για κρατήσεις θέσεων τηλεφωνήστε μέχρι την Παρασκευή 1/10/2010 και ώρα 18:00 στο 210-3350599 (τηλεφωνικό κέντρο), 210-3350544 (κ. Γεώργιο Παυλόπουλο), 210-3350546(κ. Χρηστόπουλο Κων/νο)

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v