Στα Ειδικά Χαρακτηριστικά από 1η/11 η Vell

Το Χρηματιστήριο Αθηνών ενημερώνει ότι οι μετοχές της Vell Group θα διαπραγματεύονται από τη Δευτέρα, 1 Νοεμβρίου 2010, στην Κατηγορία Χαμηλής Διασποράς & Ειδικών Χαρακτηριστικών. Αλλαγές στους Δείκτες.

Στα Ειδικά Χαρακτηριστικά από 1η/11 η Vell
Το Χρηματιστήριο Αθηνών ενημερώνει ότι οι μετοχές της Vell Group θα διαπραγματεύονται από τη Δευτέρα, 1 Νοεμβρίου 2010, στην Κατηγορία Χαμηλής Διασποράς & Ειδικών Χαρακτηριστικών.

Η εν λόγω απόφαση ελήφθη σύμφωνα με την παράγραφο 3.1.2.4. του Κανονισμού του, δεδομένου ότι η μέση τιμή κλεισίματος της μετοχής για τις τελευταίες τρεις (3) συνεχόμενες συνεδριάσεις 26/10/2010 – 29/10/2010 είναι μικρότερη του ορίου των € 0,30, χωρίς η εταιρία να έχει δημοσιεύσει πρόσκληση για τη σύγκληση Γ.Σ. για τη μεταβολή της ονομαστικής αξίας των μετοχών με ταυτόχρονη συνένωσή τους (reverse split).

Συνέπεια της μεταφοράς, από την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010, των μετοχών «VELL Group S.A (CR)» στην Κατηγορία «Χαμηλής Διασποράς και Ειδικών Χαρακτηριστικών» θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες αλλαγές στη σύνθεση των Δεικτών FTSE/X.A..

Πιο συγκεκριμένα :

• FTSE/Χ.Α. SmallCap 80
Οι μετοχές «VELL Group S.A (CR)» αφαιρούνται από τη σύνθεση του Δείκτη και αντικαθίστανται από τις μετοχές «DIONIC S.A. (CR)» με στάθμιση 100%.

• FTSE/Χ.Α. 140
Οι μετοχές «VELL Group S.A (CR)» αφαιρούνται από τη σύνθεση του Δείκτη και αντικαθίστανται από τις μετοχές «DIONIC S.A. (CR)» με στάθμιση 100%.

• FTSE/Χ.Α. Βιομηχανικά Προϊόντα & Υπηρεσίες
Οι μετοχές της εταιρίας «DIONIC S.A. (CR)» εισέρχονται στη σύνθεση του Δείκτη με στάθμιση 100%.

• FTSE/Χ.Α. Προσωπικά & Οικιακά Προϊόντα
Οι μετοχές «VELL Group S.A (CR)» αφαιρούνται από τη σύνθεση του Δείκτη χωρίς άμεση αντικατάσταση.

Οι αλλαγές θα πραγματοποιηθούν πριν την έναρξη των συναλλαγών της συνεδρίασης της Δευτέρας 1 Νοεμβρίου2010.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v