ΑΧΕ: Διατηρείται η αδυναμία στο ΧΑ

Διατήρηση της αδυναμίας στην Σοφοκλέους, εν όψει των ανακοινώσεων που αφορούν τα μακροοικονομικά στοιχεία της Ελλάδας από την ερχόμενη εβδομάδα, αναμένουν οι αναλυτές.

ΑΧΕ: Διατηρείται η αδυναμία στο ΧΑ
Διατήρηση της αδυναμίας στην Σοφοκλέους, εν όψει των ανακοινώσεων που αφορούν τα μακροοικονομικά στοιχεία της Ελλάδας από την ερχόμενη εβδομάδα, αναμένουν οι αναλυτές. Πιο αναλυτικά:

Η αναμενόμενη ανακοίνωση της Eurostat για το έλλειμμα του 2009 και οι εκτιμήσεις για πρόσθετα μέτρα φαίνεται να προβληματίζουν την επενδυτική κοινότητα στην παρούσα βάση, αναφέρει η Marfin Analysis. Η χρηματιστηριακή εκτιμά πως κατά τη σημερινή συνεδρίαση θα υπάρξει συσσώρευση γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα, με πιθανή την πτωτική κίνηση.

Άνοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών από υψηλότερο επίπεδο αναμένει για σήμερα η Proton Bank, ενώ σημειώνει πως στην Σοφοκλέους το κλίμα παραμένει εύθραυστο.

Αν και το επενδυτικό κλίμα δεν έχει γίνει πιο αδύναμο, η Eurobank Sec αναμένει διατήρηση της αδυναμίας κατά τη σημερινή συνεδρίαση, λόγω της αβεβαιότητας σχετικά με τις μακροοικονομικές εξελίξεις.

Χθες ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με απώλειες 2% στις 1.510 μονάδες, με τον τζίρο να διαμορφώνεται στα 98 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v