Εκδήλωση στο Λονδίνο στις 18/11 για Ελλάδα

Η Ένωση Ελλήνων Τραπεζιτών Μ. Βρετανίας και το CFA Society Μ. Βρετανίας ανακοινώνουν τη διεξαγωγή εκδήλωσης με θέμα: «Η Ελλάδα μετά το 2010, η δημοσιονομική κρίση και οι επιπτώσεις στην ελληνική οικονομία».

Εκδήλωση στο Λονδίνο στις 18/11 για Ελλάδα
Η Ένωση Ελλήνων Τραπεζιτών Μ. Βρετανίας σε συνεργασία με το CFA Society Μ. Βρετανίας διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Greece, 2010 and beyond - Sovereign debt crisis & impact on the Greek economy» (Η Ελλάδα μετά το 2010, η δημοσιονομική κρίση και οι επιπτώσεις στην ελληνική οικονομία) που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010 και ώρα 18:30 στα γραφεία της HSBC Global Asset Management (1F, 78 Saint James’s Street, London SE1A 1EJ).

Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Χρήστος Μεγάλου, Διευθύνων Σύμβουλος της Credit Suisse (CS) και Επικεφαλής Επενδυτικής Τραπεζικής για τη Νότια Ευρώπη και προσκεκλημένοι ομιλητές οι κύριοι Νότης Μηταράκης, Αν. Υπεύθυνος Τομέα Πολιτικής Ευθύνης της Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Στουρνάρας, Καθηγητής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών και Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ) και Leandro Galli, Head of European Rates Strategy της HSBC.

Στόχος της εκδήλωσης αυτής είναι να συζητηθούν, μέσα από ένα εποικοδομητικό διάλογο μεταξύ των προσκεκλημένων ομιλητών και των συμμετεχόντων, όλες οι πτυχές της οικονομικής πολιτικής προοπτικής για την ελληνική οικονομία σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία για την Ελλάδα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v