Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέος Πρόεδρος της FESE ο Hans-Ole Jochumsen

Ο Hans-Ole Jochumsen εξελέγη ομόφωνα, μετά από ψηφοφορία της Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε σήμερα, 29 Νοεμβρίου 2010 στις Βρυξέλλες, Πρόεδρος της FESE.

Νέος Πρόεδρος της FESE ο Hans-Ole Jochumsen
Ο Hans-Ole Jochumsen, Αντιπρόεδρος του Χρηματιστηρίου NASDAQ OMX και πρόεδρος του NASDAQ OMX Nordic εξελέγη ομόφωνα, μετά από ψηφοφορία της Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε σήμερα, 29 Νοεμβρίου 2010 στις Βρυξέλλες, Πρόεδρος της FESE.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΧΑΕ, νέα αντιπρόεδρος της FESE εξελέγη η Deirdre Somers, Διευθύνουσα Σύμβουλος του Χρηματιστηρίου της Ιρλανδίας. Η θητεία τους είναι διετής και ξεκινά σήμερα.

Ο κ. Hans-Ole Jochumsen, νέος Πρόεδρος της FESE δήλωσε μετά το τέλος της εκλογικής διαδικασίας: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της FESE για τη σημερινή εκλογή καθώς αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα να αναλαμβάνω αυτόν τον ρόλο και να εκπροσωπώ τα Ευρωπαϊκά Χρηματιστήρια.

Οι κεφαλαιαγορές έχουν να αντιμετωπίσουν μια σειρά από προκλήσεις συμπεριλαμβανομένων και των κανονιστικών αλλαγών όπως η αναθεώρηση της MiFID, όπου η FESE εμπλέκεται ενεργά, με στόχο την βελτίωση της αποδοτικότητας των αγορών μας. Η FESE έχει ακόμη σαν στόχο να εξασφαλίσει το απαραίτητο κανονιστικό πλαίσιο που θα διέπει τις εξωχρηματιστηριακές συναλλαγές ώστε να ενισχυθεί η σταθερότητα των αγορών. Ελπίζω ότι

θα συνεργαστούμε στενά με τα υπόλοιπα μέλη της FESE ώστε να επενδύσουμε στην ήδη αποδειγμένη ευελιξία των χρηματιστηρίων μας. Ελπίζω επίσης σε πολύ καλή συνεργασία με την νέα αντιπρόεδρο της FESE, κα Deirdre Somers, Διευθύνουσα Σύμβουλο του Χρηματιστηρίου της Ιρλανδίας.»

Η νέος αντιπρόεδρος της FESE κα. Deirdre Somers είπε με αφορμή την εκλογή της:. «Είμαι πολύ χαρούμενη για τη σημερινή εκλογή μου. Έχοντας συνεργαστεί στενά με τα μέλη της FESE για πολλά χρόνια, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα, να αναλαμβάνω σήμερα έναν πιο σημαντικό ρόλο στην Ένωση και να έχω την ευκαιρία να συνεισφέρω περαιτέρω στην υψηλού επιπέδου δουλειά που γίνεται στη FESE.».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v