Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αντοχή της Ελλάκτωρ στην κρίση βλέπει η Alpha Fin

Συνολικά η Ελλάκτωρ είναι αρκετά ισχυρή ώστε να αντιμετωπίσει την κρίση επισημαίνει η Alpha Finance σε έκθεσή της. Βλέπει καθυστερήσεις στις κατασκευές που θα αντισταθμιστούν από Αττική Οδό και Κασσάνδρα. 

Αντοχή της Ελλάκτωρ στην κρίση βλέπει η Alpha Fin
Συνολικά η Ελλάκτωρ είναι αρκετά ισχυρή ώστε να αντιμετωπίσει την κρίση επισημαίνει η Alpha Finance σε έκθεσή της με ημερομηνία 27 Ιανουαρίου, αν και αναφέρει ότι οι αναπτυξιακές προοπτικές σε τομείς όπως η διαχείριση απορριμμάτων και οι ανανεώσιμες πηγές είναι πιθανό να αντιμετωπίσουν προβλήματα χρηματοδότησης.

Η Αττική οδός και το χρυσωρυχείο στην Κασσάνδρα είναι πραγματικά πολύτιμα περιουσιακά στοιχεία που αντισταθμίζουν τους κινδύνους που σχετίζονται με το κατασκευαστικό τμήμα και το αδύναμο οικονομικό περιβάλλον, αναφέρεται στην έκθεση.

Εκτίμηση της χρηματιστηριακής είναι ότι η επέκταση της Αττικής οδού, η οποία αναμένεται να αρχίσει να πληρώνει μέρισμα από το 2012 μετά και το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, όπως και το αεροδρόμιο στο Καστέλι θα αναβληθούν για το τέλος του 2011 ή τις αρχές του 2012.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v