Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ασφαλιστική πρόταση από International Life

Πρόταση ολοκληρωμένης ασφαλιστικής κάλυψης στην παρούσα χρηματοοικονομική συγκυρία δίνει η International Life, μέσα από 3 ευέλικτες ασφαλιστικές λύσεις με ιδιαίτερα προνομιακούς όρους,

Ασφαλιστική πρόταση από International Life
Πρόταση ολοκληρωμένης ασφαλιστικής κάλυψης στην παρούσα χρηματοοικονομική συγκυρία δίνει η International Life, μέσα από 3 ευέλικτες ασφαλιστικές λύσεις με ιδιαίτερα προνομιακούς όρους, με στόχο να καλύψει τις βασικότερες ασφαλιστικές ανάγκες των πελατών της, της Ασφάλισης Υγείας, της Ασφάλειας Ζωής και του Συνταξιοδοτικού Προγραμματισμού.

Στον κλάδο των νοσοκομειακών προγραμμάτων, η International Life σχεδίασε το Εν Υγεία Συμφέρον. Βασικό του πλεονέκτημα είναι ότι αξιοποιεί την κάλυψη του Κοινωνικού Ταμείου του Ασφαλισμένου ή άλλου ασφαλιστικού φορέα υπό προϋποθέσεις, προσφέροντας με ιδιαίτερα προσιτό κόστος πλήρη κάλυψη έως και 100% στα συμβεβλημένα νοσοκομεία.

Η International Life αναλαμβάνει όλες τις σχετικές γραφειοκρατικές διατυπώσεις. Το πρόγραμμα καλύπτει τα έξοδα νοσηλείας στην Ελλάδα και το Εξωτερικό μέχρι και Β΄ Θέση έως και €120.000 ανά περίπτωση, ενώ παράλληλα προβλέπει ποσό αποζημίωσης χειρουργού και αναισθησιολόγου, καθώς και ημερήσιο Νοσοκομειακό & Χειρουργικό επίδομα. Το πρόγραμμα αυτό είναι η ιδανική λύση για οικογένειες, με το ασφάλιστρο για μια μέση ελληνική 4μελή οικογένεια να ανέρχεται στα €1.000 περίπου.

Στον Κλάδο των Ασφαλίσεων Ζωής, η Εταιρεία προτείνει το Inlife Προστασία, το οποίο προσφέρει διπλή κάλυψη με οικονομικό ασφάλιστρο- από τον κίνδυνο απώλειας ζωής και μόνιμης ανικανότητας - με ενιαίο κεφάλαιο που καταβάλλεται στον πρώτο κίνδυνο και μειώνεται κατ’ έτος ανάλογα με την διάρκεια ασφάλισης. Είναι ιδανικό πρόγραμμα για δανειολήπτες, αλλά και για οικογενειάρχες και επιχειρηματίες που επιθυμούν να εξασφαλίσουν το μελλοντικό τους εισόδημα. Βασικό πλεονέκτημα του προγράμματος είναι ότι ακολουθεί τις ανάγκες του ασφαλισμένου ξεκινώντας αρχικά με ένα μεγάλο κεφάλαιο το οποίο στη συνέχεια μειώνεται καθώς οι ανάγκες τους περιορίζονται.

Τέλος, στον Κλάδο των Συνταξιοδοτικών Προγραμμάτων, το Inlife Σίγουρη Σύνταξη είναι το κλασικό συνταξιοδοτικό πρόγραμμα της International Life, το οποίο προσφέρει ευελιξία και τριπλή εγγύηση, παρέχοντας Εγγυημένη Σύνταξη, Εγγυημένο Εφάπαξ και ελάχιστο Εγγυημένο Τεχνικό Επιτόκιο 3% ετησίως, για όλη την διάρκεια της Ασφάλισης, γεγονός που επιτρέπει στον πελάτη να γνωρίζει, από την έναρξη της ασφάλισης, το ελάχιστο εγγυημένο κεφάλαιο που θα έχει συγκεντρωθεί στην λήξη του συμβολαίου του.

Το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα στον ασφαλισμένο να επιλέξει το ποσό που μπορεί να αποταμιεύει κάθε μήνα ή ετησίως και την ηλικία στην οποία θέλει να αρχίσει να εισπράττει την σύνταξή του. Σημαντικό πλεονέκτημα είναι η δυνατότητα που έχει ο ασφαλισμένος να ενισχύσει το κεφάλαιο που θα εισπράξει στη λήξη του συμβολαίου με έκτακτες καταβολές για τις οποίες ισχύει η εγγύηση κεφαλαίου και η εγγυημένη απόδοση.

Συνεπώς, ο ασφαλισμένος κατοχυρώνει εγγυήσεις για κεφάλαιο και επιτόκιο οι οποίες του προσφέρουν ασφάλεια χρημάτων σε βάθος χρόνου. Στη λήξη της ασφάλισης, ο ασφαλισμένος έχει 3 επιλογές: α) Να εισπράξει εφάπαξ κεφάλαιο ίσο με 2 ετήσιες συντάξεις, ισόβια μηνιαία και εγγυημένη σύνταξη ίση με το ποσό που έχει συμφωνήσει εξαρχής και τα συσσωρευμένα στη λήξη της ασφάλισης μερίσματα (εφάπαξ ή σαν μηνιαία σύνταξη), β) Να εισπράξει εφάπαξ το συνολικό κεφάλαιο που έχει δημιουργηθεί και γ) Να εισπράττει εγγυημένη σύνταξη, για περίοδο 10 ετών για την οικογένειά του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v