ΑΧΕ: Συσσώρευση στα τρέχοντα επίπεδα

Συσσώρευση της αγοράς γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών, εν αναμονή ειδήσεων που θα μπορούσαν να δώσουν κάποια κατεύθυνση, αναμένουν οι αναλυτές. Στο επίκεντρο μετοχές στις οποίες συμμετέχει το Δημόσιο.

ΑΧΕ: Συσσώρευση στα τρέχοντα επίπεδα
Συσσώρευση της αγοράς γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών, εν αναμονή ειδήσεων που θα μπορούσαν να δώσουν κάποια κατεύθυνση, αναμένουν οι αναλυτές. Στο επίκεντρο μετοχές στις οποίες συμμετέχει το Δημόσιο. Πιο αναλυτικά:

Συνεδρίαση παρόμοιων με των χθεσινών χαρακτηριστικών αναμένει η Marfin Analysis, ενώ εκτιμά πως το όποιο ενδιαφέρον, τουλάχιστον στην παρούσα φάση, θα επικεντρωθεί στις μετοχές εταιρειών στις οποίες έχει σημαντική συμμετοχή το Δημόσιο.

Σταθεροποιητικό άνοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών αναμένει για σήμερα η Proton Bank, ενώ εκτιμά πως στη Σοφοκλέους θα επιχειρηθεί και πάλι συσσώρευση γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα.

Συσσώρευση της αγοράς γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα αναμένει και η Eurobank Sec, εν αναμονή ειδήσεων που θα μπορούσαν να δώσουν κάποια κατεύθυνση.

Προϋποθέσεις ανοδικού ξεκινήματος προς την περιοχή των 1.630 μονάδων δημιουργεί η «ανακωχή» διακυμάνσεων που παρατηρήθηκε κατά την χθεσινή συνεδρίαση, σχολιάζει η Πήγασος, που σημειώνει ότι παρά την οριακή υποχώρηση του Γενικού Δείκτη κάτω από το τεχνικό όριο των 1.620 μονάδων θα τηρούσε περισσότερο στάση αναμονής παρά θα μείωνε έντονα το βαθμό έκθεσης της στην αγορά δίνοντας μια χρονική παράταση μιας ή δύο συνεδριάσεων όσο ο Γενικός Δείκτης δεν απομακρύνεται αποφασιστικά από το επίπεδο αυτό.


Χθες ο Γενικός Δείκτης έκλεισε ουσιαστικά αμετάβλητος στις 1.619 μονάδες, με τον τζίρο να διαμορφώνεται στα 74 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v