ΤΕΞΑΠΡΕΤ: Προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης

Το Χρηματιστήριο Αθηνών, λαμβάνοντας υπόψη σχετικό αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, αποφάσισε την προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρίας ΤΕΞΑΠΡΕΤ Α.Ε.

ΤΕΞΑΠΡΕΤ: Προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης
Την προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της Τεξαπρέτ αποφάσισε το ΧΑ, καθώς υπάρχουν υποψίες ότι οι οικονομικές καταστάσεις για την περίοδο 1/7 - 31/12/2010 δεν έχουν καταρτιστεί σύμφωνα με τις διατάξεις των ΔΛΠ/ΔΠΧΑ.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση του Χ.Α. αναφέρεται: "Το Χρηματιστήριο Αθηνών, λαμβάνοντας υπόψη σχετικό αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, αποφάσισε την προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρίας ΤΕΞΑΠΡΕΤ Α.Ε., από σήμερα 1 Μαρτίου 2011 και για μέγιστο διάστημα δέκα (10) ημερών, σύμφωνα με την περίπτωση (δ) της παραγράφου 2 του άρθρου 23 του Ν. 3556/2007, διότι υπάρχουν βάσιμοι λόγοι υποψίας ότι οι οικονομικές της καταστάσεις για την περίοδο 1/7.2010 - 31/12/2010, οι οποίες δημοσιοποιήθηκαν στις 28/2/2011, δεν έχουν καταρτιστεί σύμφωνα με τις διατάξεις των ΔΛΠ/ΔΠΧΑ.

Η προσωρινή αναστολή των ανωτέρω μετοχών κρίνεται αναγκαία για την προστασία των επενδυτών, δεδομένου ότι δεν διασφαλίζεται προσωρινά η ομαλή λειτουργία της αγοράς των μετοχών της εν λόγω εταιρίας".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v