Αναστολή διαπραγμάτευσης για Ατλάντικ

Την αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της Ατλάντικ αποφάσισε η διοίκηση του Χ.Α., καθώς λόγω της επίσχεσης εργασίας από το προσωπικό διαφαίνεται αδυναμία δημοσιοποίησης ετήσιας οικονομικής έκθεσης του 2010.

Αναστολή διαπραγμάτευσης για Ατλάντικ
Την προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της Ατλάντικ αποφάσισε η διοίκηση του Χ.Α., καθώς λόγω της επίσχεσης εργασίας από το προσωπικό διαφαίνεται αδυναμία δημοσιοποίησης ετήσιας οικονομικής έκθεσης του 2010.

Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Χρηματιστηρίου Αθηνών, κ. Σωκράτης Λαζαρίδης, λαμβάνοντας υπόψη σχετικό αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σύμφωνα με την παράγραφο 1 του άρθρου 17 του Ν. 3371/2005 (ΦΕΚ Α΄/178/14.7.2005), αποφάσισε την προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρίας "ΑΤΛΑΝΤΙΚ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ Α.Ε.Ε.", από σήμερα 28η Μαρτίου 2011, διότι λόγω επίσχεσης εργασίας του προσωπικού της εταιρίας διαφαίνεται η αδυναμία δημοσιοποίησης της ετήσιας οικονομικής έκθεσης της χρήσης 2010.

Το ανωτέρω κρίνεται αναγκαίο για την προστασία των επενδυτών, δεδομένου ότι δεν διασφαλίζεται η ομαλή λειτουργία της αγοράς των μετοχών της εταιρίας.

Τι ανακοίνωσε η ΑΤΛΑΝΤΙΚ

Η εταιρία σε ανακοίνωσή της τονίζει τα εξής: "Η δημοσίευση της Ετήσιας Οικονομικής Έκθεσης μέχρι την 31η/3/2011 δυστυχώς διαφαίνεται μη δυνατή λόγω της επίσχεσης εργασίας του προσωπικού.

Εκτιμάται ότι, εφόσον ολοκληρωθεί επιτυχώς η προσφάτως (21/3/2011) κοινοποιηθείσα, στους δανειστές της εταιρίας, πρόταση συνδιαλλαγής, τότε μπορεί να γίνει εκτίμηση του χρόνου αποπεράτωσης της Ετήσιας Οικονομικής Έκθεσης της 31ης/12/2010.

Η εταιρία, όπως πράττει πάντα, θα ενημερώσει αμελλητί το επενδυτικό κοινό για κάθε εξέλιξη".


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v