Νέο στεγαστικό δάνειο από την HSBC

Η HSBC προσφέρει ένα στεγαστικό δάνειο με το χαμηλότερο κυμαινόμενο επιτόκιο της αγοράς όχι μόνο για νέα δάνεια αλλά και για μεταφορά δανείου από άλλη τράπεζα.

Νέο στεγαστικό δάνειο από την HSBC
Η HSBC προσφέρει ένα στεγαστικό δάνειο με το χαμηλότερο κυμαινόμενο επιτόκιο της αγοράς όχι μόνο για νέα δάνεια αλλά και για μεταφορά δανείου από άλλη τράπεζα.

Συγκεκριμένα, για τη μεταφορά του Στεγαστικού Δανείου από άλλη τράπεζα, η HSBC προσφέρει επιτόκιο Euribor 3μήνου ή Ε.Κ.Τ. πλέον περιθωρίου 1,60%*, ανεξαρτήτως ποσοστού χρηματοδότησης. Επιπλέον, για μεγαλύτερη διευκόλυνση προσφέρεται η δυνατότητα χρηματοδότησης μέσω καταναλωτικού δανείου για την κάλυψη των τρεχουσών αναγκών.

Ενδεικτικό Παράδειγμα. Για μεταφορά δανείου € 100.000, διάρκειας 30 ετών με τελικό επιτόκιο 4% ο κάτοχος πληρώνει δόση περίπου € 484, ενώ αν το μεταφέρει στην HSBC, η δόση μειώνεται στα € 415. Αυτό σημαίνει ότι κερδίζει σε όλη τη διάρκεια του δανείου θα € 28.000.

Η πρόταση της HSBC είναι η καλύτερη στην αγορά και για τα Νέα Στεγαστικά Δάνεια, αφού προσφέρει επίσης το χαμηλότερο κυμαινόμενο επιτόκιο της αγοράς Euribor 3μήνου ή Ε.Κ.Τ. πλέον περιθωρίου από 1,90%*.

Τα πλεονεκτήματα του στεγαστικού Δανείου από την HSBC δεν περιορίζονται όμως μόνο στο επιτόκιο. Επιπλέον, παρέχεται:
• Άμεση προέγκριση με επίσκεψη στο κατάστημα
• Περίοδος χάριτος αποπληρωμής δόσεων, 6 ή 12 μηνών, για αγορά ή ανέγερση κατοικίας
• Δυνατότητα σταδιακής εκταμίευσης** όπου το ύψος της δόσης διαμορφώνεται βάσει του ποσού που εκταμιεύεται και όχι βάσει του συνολικού ποσού δανεισμού
• Διάρκεια δανείου από 5 έως 30 χρόνια

Ο κ. Στέλιος Πιρπινιάς, Διευθυντής Λιανικής Τραπεζικής και Marketing της HSBC δήλωσε: «H ΗSBC αναγνωρίζοντας τις ανάγκες των πελατών της σχεδίασε ένα στεγαστικό δάνειο που συνδυάζει το χαμηλότερο κυμαινόμενο επιτόκιο της αγοράς και τη δυνατότητα εναλλακτικών επιλογών. Πιστεύω ότι η χαμηλότερη μηνιαία δόση και η ευελιξία είναι ευχάριστες εκπλήξεις για το καταναλωτικό κοινό».

* πλέον εισφοράς του Ν.128/75: 0,12%
** στις περιπτώσεις αγοράς κατοικίας υπό ανέγερση, αποπεράτωσης ή βελτίωσης

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v