Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σταθεροποιητικές τάσεις αναμένουν οι ΑΧΕ

Περίπου ίδια εικόνα με χθες αναμένουν για τη σημερινή συνεδρίαση οι αναλυτές, με το όποιο ενδιαφέρον να στρέφεται στα "κρατικόχαρτα".

Σταθεροποιητικές τάσεις αναμένουν οι ΑΧΕ
Περίπου ίδια εικόνα με χθες αναμένουν για τη σημερινή συνεδρίαση οι αναλυτές, με το όποιο ενδιαφέρον να στρέφεται στα "κρατικόχαρτα". Πιο αναλυτικά:

Συνεδρίαση παρόμοιων με τα χθεσινά χαρακτηριστικών αναμένει η Marfin Analysis, ενώ εκτιμά πως ενδιαφέρον μπορεί να υπάρξει για μετοχές στις οποίες το Δημόσιο συμμετέχει με σημαντικό ποσοστό.

Άνοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών από υψηλότερο επίπεδο αναμένει για σήμερα η Proton Bank, ενώ εκτιμά πως στη Σοφοκλέους θα συνεχιστεί η διάθεση συσσώρευσης.

Αν και στην παρούσα φάση δεν φαίνεται αντιστροφή της γενικότερης τάσης, η Eurobank Sec περιμένει την αγορά να σταθεροποιηθεί, ή ακόμα και να καταγράψει ήπια άνοδο, την ώρα που η κυβέρνηση προσπαθεί να επιταχύνει τις μεταρρυθμίσεις και την πώληση περιουσιακών στοιχείων.

Χθες ο Γενικός Δείκτης έκλεισε υψηλότερα κατά 0,7% στις 1.437 μονάδες, με τον τζίρο να διαμορφώνεται στα 85 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v