ΑΧΕ: Αμετάβλητο το κλίμα

Συνεδρίαση με χαρακτηριστικά παρόμοια με αυτά της χθεσινής αναμένουν για σήμερα οι αναλυτές, που σημειώνουν πως το κλίμα παραμένει αμετάβλητο, λόγω και της απουσίας ειδήσεων που θα μπορούσαν να κινήσουν την αγορά.

ΑΧΕ: Αμετάβλητο το κλίμα
Συνεδρίαση με χαρακτηριστικά παρόμοια με αυτά της χθεσινής αναμένουν για σήμερα οι αναλυτές, που σημειώνουν πως το κλίμα παραμένει αμετάβλητο, λόγω και της απουσίας ειδήσεων που θα μπορούσαν να κινήσουν την αγορά. Πιο αναλυτικά:

Απουσία σημαντικής ροής ειδήσεων και καθώς η αγορά προσπαθεί να αποτιμήσει το πρόγραμμα για την πάταξη της φοροδιαφυγής, η σημερινή συνεδρίαση θα έχει χαρακτηριστικά παρόμοια με την χθεσινή, όπως εκτιμά η Marfin Analysis. Κάποιο ενδιαφέρον ενδέχεται να υπάρξει για μετοχές που ανακοινώνουν αποτελέσματα αυτήν την εβδομάδα, όπως η Τιτάν και ο ΟΤΕ.

Μικτό άνοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών αναμένει για σήμερα η Proton Bank, ενώ εκτιμά πως το ξεκίνημα στη Σοφοκλέους θα είναι «αδύναμο».

Το κλίμα παραμένει ουσιαστικά αμετάβλητο, σύμφωνα με την Eurobank Sec, η οποία εκτιμά πως απουσία ειδήσεων που θα μπορούσαν να κινήσουν την αγορά, η Σοφοκλέους είναι πιθανό να κινηθεί και σήμερα στην ίδια τροχιά.

Χθες ο Γενικός Δείκτης έκλεισε χαμηλότερα κατά 0,4% στις 1.429 μονάδες, με τον τζίρο να διαμορφώνεται σε μόλις 57 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v