ΕΛΠΕ: Πως είδαν οι αναλυτές το Q1

Σε γενικές γραμμές εντός των των εκτιμήσεων ήταν τα αποτελέσματα πρώτου τριμήνου των Ελληνικών Πετρελαίων επισημαίνουν οι αναλυτές, τονίζοντας τη συνεισφορά των συνεργατών, αλλά και τα κέρδη από αποθέματα.

ΕΛΠΕ: Πως είδαν οι αναλυτές το Q1
Σε γενικές γραμμές εντός των εκτιμήσεων ήταν τα αποτελέσματα πρώτου τριμήνου των Ελληνικών Πετρελαίων επισημαίνουν οι αναλυτές, τονίζοντας τη συνεισφορά των συνεργατών, αλλά και τα κέρδη από αποθέματα.  

Θετικά ήταν τα αποτελέσματα των Ελληνικών Πετρελαίων αναφέρει στο πρωινό της report η Εθνική ΑΧΕ, αποδίδοντας της εξέλιξη κυρίως στα κέρδη απο συνάλλαγμα και αποθέματα, καθώς και στην υψηλότερη συνεισφορά των Elpedison/ ΔΕΠΑ. 
  
«Ήπια» χαρακτηρίζει η Euroxx Securities τα αποτελέσματα πρώτου τριμήνου των Ελληνικών Πετρελαίων, ενώ αναφέρει πως ήταν αδύναμα σε ό,τι αφορά την λειτουργική δραστηριότητα του ομίλου, αλλά έλαβαν μεγάλη ώθηση από δραστηριότητες που δεν ενοποιούνται.

Αδύναμη επίδοση των δραστηριοτήτων που σχετίζονται με τη διύλιση, εντοπίζει η Alpha Finance, κάνοντας ωστόσο λόγο για αντίστοιχα του αναμενομένου αποτελέσματα σε προσαρμοσμένη βάση και για υψηλότερα των εκτιμήσεων κέρδη από αποθέματα και αποτελέσματα συνεργατών.

Η περικοπή κόστους είναι αντίστοιχη με το σχέδιο, ενώ και η συνεισφορά της ΔΕΠΑ ήταν ισχυρή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v