ΟΠΑΠ: Αδύναμο Q2 προβλέπει η Euroxx Sec

Η Euroxx Sec προβλέπει αδύναμα αποτελέσματα β' τριμήνου για τον ΟΠΑΠ. Διατηρεί σύσταση "overweight" και τιμή-στόχο 17 €. Θετικές εξελίξεις στο ρυθμιστικό μέτωπο. Αναμένεται ανάκαμψη της μετοχής τους επόμενους μήνες.

ΟΠΑΠ: Αδύναμο Q2 προβλέπει η Euroxx Sec
Αδύναμα αναμένει τα αποτελέσματα του ΟΠΑΠ για το β’ τρίμηνο του 2011 η Euroxx Sec, σε έκθεση της με ημερομηνία 23 Αυγούστου στην οποία διατηρεί σύσταση "overweight" και τιμή-στόχο 17 ευρώ.

Αναλυτικά, η χρηματιστηριακή προβλέπει για το Q2 έσοδα 1,058 δισ. ευρώ, μειωμένα κατά 23% σε ετήσια βάση, EBITDA 154,4 εκατ. ευρώ μειωμένα κατά 27,8% . Ενώ τα συγκρίσιμα καθαρά κέρδη, χωρίς την συμπερίληψη του περσινού έκτακτου φόρου, θα φτάσουν τα 127,6 εκατ. ευρώ, μειωμένα κατά 16,8%.

Ωστόσο, η Euroxx Sec υπογραμμίζει ότι η πτώση που έχει καταγράψει η μετοχή του ΟΠΑΠδεν δικαιολογείται από τους φόβους για το αντίτιμο που θα πληρώσει η εταιρία για την επέκταση του μονοπωλίου και για την μείωση του φετινού μερίσματος. Σύμφωνα με τη Euroxx Sec έχουν υποτιμηθεί οι θετικές εξελίξεις στο ρυθμιστικό μέτωπο και οι πρωτοβουλίες της διοίκησης.

Η ανάκαμψη της μετοχής θα πρέπει να αναμένεται μέσα στους επόμενους μήνες καταλήγει η χρηματιστηριακή.

Ο ΟΠΑΠ θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα του β’ τριμήνου στις 25 Αυγούστου μετά το κλείσιμο της αγοράς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v