OΠΑΠ: Στα €16,70 μειώνει τιμή-στόχο η CITI

Η CITI μειώνει τιμή-στόχο του ΟΠΑΠ στα 16,70 ευρώ.Διατηρεί σύσταση “buy”. Δεν προβλέπει έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ. Η ελληνική κυβέρνηση προσπαθεί να μεγιστοποιήσει αξία ΟΠΑΠ. Καταλύτες τα VLT και online gaming.

OΠΑΠ: Στα €16,70 μειώνει τιμή-στόχο η CITI
Στα 16,70 από 18 ευρώ πριν, μειώνει την τιμή-στόχο της μετοχής του ΟΠΑΠ η CITI, σε έκθεση της στην οποία διατηρεί σύσταση “buy”.

Αναλυτικά, ο διεθνής οίκος εκτιμά ότι η Ελλάδα, όπως και η Ιρλανδία και η Πορτογαλία δεν θα βγει από την ευρωζώνη, χωρίς ωστόσο να αποκλείει και άλλο "κούρεμα" των ομολόγων.

Όσον αφορά την στρατηγική της ελληνικής κυβέρνησης για τον ΟΠΑΠ, η CITI εκτιμά ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται τόσο για τις εγκρίσεις από την Ε.Ε, όσο για την μεγιστοποίηση της αξίας της εισηγμένης εν όψει των επικείμενων ιδιωτικοποιήσεων.

Σύμφωνα με την CITI, το νέο νομοσχέδιο για τα παιχνίδια είναι εξαιρετικά ευνοϊκό για τον ΟΠΑΠ. Η άδεια για 35.000 VLT και το άνοιγμα του online στοιχηματισμού αποτελούν καταλυτικές εξελίξεις για αύξηση της κερδοφορίας.

Η CITI υπογραμμίζει μάλιστα, ότι μόνο για τις δύο αυτές νέες λειτουργίες του ΟΠΑΠ, αυξάνει κατά 9% τα κέρδη ανά μετοχή για το 2013.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v