Ο Γιώργος Μπάκος νέο στέλεχος στο KPMG Insitute

Η KPMG, αποφάσισε να ενισχύσει το δυναμικό του KPMG Institute και συγκεκριμένα τα ολοκληρωμένα και καινοτόμα προγράμματα πωλήσεων και διοίκησης πωλήσεων Sandler, με τον  κ.Γιώργο Μπάκο.

Ο Γιώργος Μπάκος νέο στέλεχος στο KPMG Insitute
Η KPMG, αναγνωρίζοντας τις αυξημένες απαιτήσεις που έχουν διαμορφωθεί για τα στελέχη πωλήσεων λόγω της κρίσης στην αγορά, αποφάσισε να ενισχύσει το δυναμικό του KPMG Institute και συγκεκριμένα τα ολοκληρωμένα και καινοτόμα προγράμματα πωλήσεων και διοίκησης πωλήσεων Sandler, με τον κ. Γιώργο Μπάκο, έμπειρο ανώτατο στέλεχος με πολυετή παρουσία και πολύ σημαντική πείρα σε εμπορικές και σε γενικές διευθύνσεις επιχειρήσεων όπως Όμιλος Επιχειρήσεων Σφακιανάκη, Inchcape Holding Hellas και Plural AETBE .

Ο Γιώργος Μπάκος είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής προγραμμάτων Sandler και έχει υλοποιήσει ποικιλία προγραμμάτων σε γνωστές μεγάλες και μεσαίες επιχειρήσεις. Στην KPMG θα ηγηθεί της προσπάθειας ενδυνάμωσης της παρουσίας των προγραμμάτων Sandler στην αγορά, μεγιστοποιώντας το όφελος για τους πελάτες της.

Η KPMG διαθέτει κατ’ αποκλειστικότητα τα προγράμματα Sandler στην Ελλάδα και στην Κύπρο, χαρακτηριστικό της αποδοχής των προγραμμάτων είναι ότι το βιβλίο: “The Sandler Rules: 49 Timeless Selling Principles and How to Apply Them” είναι στη λίστα των Best Sellers του Wall Street Journal και No. 1 Amazon Sales Book! Tα προγράμματα Sandler, έχουν επιλεγεί από το περιοδικό Entrepreneur Magazine’s “Franchise 500” επανειλημμένα με την Νο. 1 θέση τα τελευταία 15 χρόνια, ως τα καλύτερα προγράμματα πωλήσεων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v