Προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης για TBank

Την προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της ΤBANK αποφάσισε ο πρόεδρος του ΧΑ, κ. Σωκράτης Λαζαρίδης, καθώς οι οικονομικές καταστάσεις γ' τριμήνου δεν έχουν συνταχθεί με βάση τα ΔΛΠ/ΔΠΧΠ.

Προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης για TBank
Από 30/11/2011, ο Πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών, κατόπιν αιτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, αποφάσισε την προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της ΤBANK αποφάσισε ο πρόεδρος του ΧΑ, κ. Σωκράτης Λαζαρίδης, καθώς οι οικονομικές καταστάσεις γ' τριμήνου δεν έχουν συνταχθεί με βάση τα ΔΛΠ/ΔΠΧΠ. 

Αναλυτικότερα, ο Πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών κ. Σωκράτης Λαζαρίδης, λαμβάνοντας υπόψη σχετικό αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, αποφάσισε την προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρίας Τ BANK ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ από σήμερα 30 Νοεμβρίου 2011 και για μέγιστο διάστημα δέκα (10) ημερών, σύμφωνα με την παράγραφο 2 (δ) του άρθρου 23 του Ν. 3556/2007, καθώς η οικονομική κατάσταση του Γ΄τριμήνου 2011 που δημοσίευσε η εταιρία, δεν έχει συνταχθεί σύμφωνα με τις διατάξεις των ΔΛΠ/ΔΠΧΠ και το επενδυτικό κοινό δεν έχει ενημερωθεί επαρκώς.

Η προσωρινή αναστολή των ανωτέρω μετοχών, κρίνεται αναγκαία για την προστασία των επενδυτών, δεδομένου ότι δε διασφαλίζεται προσωρινά η ομαλή λειτουργία της αγοράς των μετοχών της εν λόγω εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v