FXCM: Νέα Τrading Signals στο DailyFX PLUS

Τα trading signals στο DailyFX PLUS αποτελούν από τις πιο δημοφιλείς παροχές που προσφέρει η FXCM στους πελάτες της. Πρόσφατα το DailyFX προχώρησε στην αναβάθμιση των trading signals.

FXCM: Νέα Τrading Signals στο DailyFX PLUS
Τα trading signals στο DailyFX PLUS αποτελούν από τις πιο δημοφιλείς παροχές που προσφέρει η FXCM στους πελάτες της. Πρόσφατα το DailyFX προχώρησε στην αναβάθμιση των trading signals, προσθέτοντας ολοκληρωμένες στρατηγικές, σχόλια αναλυτών του DailyFX και πολλές ακόμη δυνατότητες.

Όπως αναφέρει η εταιρία σε σχετική ανακοίνωση, οι αλλαγές στα Trading Signals του DailyFX PLUS είναι οι εξής:  

Νέα Εμφάνιση: Η σημαντικότερη αλλαγή αφορά στην παρουσίαση. Το νέο φιλικό προς το χρήστη λογισμικό έχει απλοποιηθεί, συγκεντρώνοντας όλες τις πληροφορίες σε ένα σημείο (αρχικά σήματα και αναβαθμίσεις) καθώς και όλα τα σημαντικά επίπεδα τιμών πάνω στο γράφημα. Με ένα κλικ πάνω στο σήμα μπορείτε να λάβετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για αυτό.

Λεπτομερείς Οδηγίες: Κάθε trading signal περιλαμβάνει λεπτομερείς οδηγίες για την είσοδό σας στην αγορά και για την τοποθέτηση εντολών stop και limit. Επίσης, περιλαμβάνει πληροφορίες για το πώς προέκυψε το σήμα (για παράδειγμα, βάσει του δείκτη SSI, της μέσης πραγματικής μεταβολής, του RSI κτλ). Τώρα μπορείτε να καταλάβετε τη στρατηγική κάθε συναλλαγής!

Σχόλιο Αναλυτών DailyFX: Η ομάδα αναλυτών του DailyFX παρακολουθεί τα σήματα όλο το 24ωρο. Με την εμφάνιση των νέων σημάτων, τα αξιολογούμε, τα αναλύουμε και μοιραζόμαστε τις εκτιμήσεις μας με εσάς. Με αυτόν τον τρόπο τα αυτοματοποιημένα σήματα συνοδεύονται από τις προσωπικές εκτιμήσεις έμπειρων traders και αποκτούν μια πιο «ανθρώπινη» διάσταση.

Ολοκληρωμένες Στρατηγικές: Τα τελευταία τέσσερα χρόνια από την εισαγωγή των trading signals στο DailyFX PLUS αναζητούμε τρόπους βελτίωσής τους. Μελετήσαμε την κάθε στρατηγική ξεχωριστά και καταλήξαμε σε σειρά αναβαθμίσεων. Στόχος μας είναι η απλοποίηση των επιλογών με την ταυτόχρονη μεγιστοποίηση των παρεχόμενων πληροφοριών. Εκτιμούμε ότι ο στόχος μας έχει επιτευχθεί!

Τα trading signals στο DailyFX PLUS παρέχονται δωρεάν σε όλους του πελάτες της FXCM.

Συνδεθείτε στο DailyFX PLUS με τους Live κωδικούς σας για απεριόριστη πρόσβαση.

Εναλλακτικά, επικοινωνήστε με το αρμόδιο τμήμα της FXCM για μια δωρεάν δοκιμή της υπηρεσίας για δύο εβδομάδες. Το εξειδικευμένο προσωπικό της FXCM είναι διαθέσιμο όλο το 24ωρο μέσω της online συνομιλίας, στο τηλέφωνο 210 9690 406/8 και στο e-mail [email protected].

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v