Πήγασος ΧΑΕΠΕΥ: Διευκρινίσεις για την MF Global

Η ΠΗΓΑΣΟΣ ΧΑΕΠΕΥ ανακοινώνει ότι λειτούργησε άμεσα υπέρ των πελατών της και απέδωσε από τα ίδια διαθέσιμά της σε όλους τους πελάτες της το σύνολο των κεφαλαίων τους που είχαν επενδύσει μέσω της MF GLOBAL η οποία πτώχευσε.

Πήγασος ΧΑΕΠΕΥ: Διευκρινίσεις για την MF Global
Η ΠΗΓΑΣΟΣ Χ.Α.Ε.Π.Ε.Υ ανακοινώνει ότι λειτούργησε άμεσα υπέρ των πελατών της και απέδωσε από τα ίδια διαθέσιμά της σε όλους τους πελάτες της το σύνολο των κεφαλαίων τους που είχαν επενδύσει μέσω της MF GLOBAL η οποία πτώχευσε.

Αναλυτικότερα, η Πήγασος σε ανακοίνωσή της τονίζει ότι μετά την αίτηση της MF GLOBAL Νέας Υόρκης για υπαγωγή της σε διαδικασία πτώχευσης τον περασμένο Νοέμβριο ,τα δημοσιεύματα έφεραν πολλούς Έλληνες επενδυτές, που συναλλάσσονταν με την με την MF GLOBAL μέσω ελληνικών χρηματιστηριακών εταιριών, να αγωνιούν για τη τύχη των επενδύσεων τους.

Η ΠΗΓΑΣΟΣ Χ.Α.Ε.ΠΕ.Υ παρά το γεγονός ότι δεν είχε καμία τέτοια υποχρέωση, προκειμένου οι πελάτες της να μην υποβληθούν σε οποιαδήποτε ταλαιπωρία, τους απάλλαξε από τη χρονοβόρα διαδικασία να περιμένουν την επιστροφή των χρημάτων τους από την MF GLOBAL.

Η ΠΗΓΑΣΟΣ Χ.Α.Ε.Π.Ε.Υ λειτούργησε άμεσα υπερ των πελατών της και απέδωσε από τα ίδια διαθέσιμά της σε όλους τους πελάτες της το σύνολο των κεφαλαίων τους που είχαν επενδύσει μέσω της MF GLOBAL και στη συνέχεια θα παρακολουθήσει η ίδια τη διαδικασία της πτωχευπτικής ρευστοποίησης και θα εισπράξει εκείνη στη θέση τους, όταν η διαδικασία ολοκληρωθεί, το ποσό που αναλογεί στις απαιτήσεις τους, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v