Συνεργασία της Marfin Egnatia Bank με Aegean Oil

Η Marfin Egnatia Τράπεζα σε αποκλειστική συνεργασία με την Aegean Oil εμπλουτίζει το πρόγραμμα Marfin Όφελος Παντού, προσφέροντας επιστροφή 5% σε αγορές που πραγματοποιούνται σε επιλεγμένα πρατήρια Aegean.

Συνεργασία της Marfin Egnatia Bank με Aegean Oil
Η Marfin Egnatia Τράπεζα σε αποκλειστική συνεργασία με την Αegean Oil εμπλουτίζει το πρόγραμμα Marfin Όφελος Παντού, προσφέροντας επιστροφή 5% σε αγορές που πραγματοποιούνται σε επιλεγμένα πρατήρια Αegean.

Οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών Marfin Visa (Blue, Gold, Platinum, Cool) και Marfin MasterCard (Standard, Gold) θα μπορούν στα επιλεγμένα πρατήρια Αegean να κερδίζουν επιστροφή 5% της αξίας των αγορών τους, καθώς επίσης και να εξαργυρώνουν τις δωροεπιταγές του προγράμματος.

Τα επιλεγμένα πρατήρια Αegean που συμμετέχουν στο πρόγραμμα αναφέρονται και θα επικαιροποιούνται στο site της τράπεζας, www.marfinbank.gr.

Το πρόγραμμα Marfin Όφελος Παντού συνεχίζει να επιβραβεύει τους κατόχους πιστωτικών καρτών της Marfin Egnatia Bank σε όλες τις αγορές με επιστροφή έως και 5% και τελικό όφελος έως και €360 τον χρόνο (μέχρι το ποσό των 30 ευρώ ανά μήνα).

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε ένα κατάστημα της Marfin Egnatia Bank ή επικοινωνήστε στο 801-111-8-111.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v