Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εκδήλωση της ΕΕΠΑΜΑ για τον χρυσό την 1η/2

Εκδήλωση με θέμα «Χρυσός: Ευκαιρία ή Φούσκα» πραγματοποιεί η Ελληνική Ένωση Πιστοποιημένων Αναλυτών Μετοχών και της Αγοράς , αύριο Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου 2012, στις 18:00, στο ξενοδοχείο Τιτάνια.

Εκδήλωση της ΕΕΠΑΜΑ για τον χρυσό την 1η/2
Εκδήλωση με θέμα «Χρυσός: Ευκαιρία ή Φούσκα» πραγματοποιεί η Ελληνική Ένωση Πιστοποιημένων Αναλυτών Μετοχών και της Αγοράς (ΕΕΠΑΜΑ), αύριο Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου 2012, στις 18:00 στο ξενοδοχείο Τιτάνια, Πανεπιστημίου 52.

Στην εκδήλωση ερευνώνται διάφοροι τρόποι και επενδυτικά προϊόντα μέσω των οποίων μπορεί κάποιος να επενδύσει στον χρυσό.

Συγκεκριμένα, αναλύεται ο χρυσός με βάση μεθόδους τεχνικής και θεμελιώδους ανάλυσης, διερευνάται η άποψη αν θα πρέπει να γίνει επιστροφή της νομισματικής πολιτικής σε κάποιας μορφής «κανόνα του χρυσού» προκειμένου να αποφευχθούν οι χρηματοοικονομικές και νομισματικές κρίσεις, ενώ επίσης τοποθετείται το επενδυτικό προϊόν χρυσός και η μέχρι σήμερα πορεία του μέσα στην ευρύτερη διεθνή οικονομική και γεωπολιτική κατάσταση.

Όπως είναι αναμενόμενο θα εκφραστούν και οι απόψεις των ομιλητών σχετικά με τις προοπτικές του χρυσού ως επενδυτικού προϊόντος.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή για το κοινό, ενώ διατίθεται και πάρκινγκ για τις ανάγκες της εκδήλωσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v