Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τιτάν: Υποβαθμίζει προβλέψεις για 2012 η DB

Tα αποτελέσματα του δ’ τριμήνου που ανακοίνωσε η Τιτάν ήταν χαμηλότερα των προβλέψεων των αναλυτών, αναφέρει σε έκθεση της με ημερομηνία 2 Μαρτίου η DB, στην οποία διατηρεί τιμή-στόχο 12 ευρώ και σύσταση "hold".

Τιτάν: Υποβαθμίζει προβλέψεις για 2012 η DB
Tα αποτελέσματα του δ’ τριμήνου που ανακοίνωσε η Τιτάν ήταν χαμηλότερα των προβλέψεων των αναλυτών, αναφέρει σε έκθεση της με ημερομηνία 2 Μαρτίου η Deutsche Bank, στην οποία διατηρεί τιμή-στόχο 12 ευρώ και σύσταση "hold".

Ο διεθνής οίκος εκτιμά ότι μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων οι προβλέψεις για το 2012 πρέπει να αναθεωρηθούν προς τα κάτω.

Παράλληλα, η Deutsche Bank βλέπει καθοδικές πιέσεις από την πτώση της εγχώριας ζήτησης, η μείωση των τιμών CO2 και ο κίνδυνος αύξησης του κόστους κυρίως στην Αίγυπτο.

Αναλυτικά, για το 2012 η έκθεση προβλέπει έσοδα 1,129 δισ. ευρώ και κέρδη ανά μετοχή 0,55 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο