Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεργασία του ΧΑ με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Τα νέα προϊόντα του Ομίλου Ελληνικά Χρηματιστήρια (ΕΧΑΕ) και τις ευκαιρίες πρακτικής άσκησης στην ΕΧΑΕ είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν οι φοιτητές του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Συνεργασία του ΧΑ με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Τα νέα προϊόντα του Ομίλου Ελληνικά Χρηματιστήρια (ΕΧΑΕ) και τις ευκαιρίες πρακτικής άσκησης στην ΕΧΑΕ είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν οι φοιτητές του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο στις 26 Απριλίου 2012.

Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε με το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών και εντάσσεται σε μια σειρά δράσεων ενημέρωσης της πανεπιστημιακής κοινότητας και των φοιτητών από στελέχη του Ομίλου ΕΧΑΕ.

Στη επιτυχή διεξαγωγή της εκδήλωσης, συνέβαλλαν αποτελεσματικά ο πρόεδρος του Τμήματος, κ. Χρήστος Κόλλιας και οι καθηγητές κ.κ. Γιώργος Ιατρίδης και Στέφανος Παπαδάμου.

Τα θέματα που παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση, ήταν:

* Τα νέα προϊόντα του ΧΑ και ευκαιρίες πρακτικής άσκησης φοιτητών στην ΕΧΑΕ
* Σύγχρονο εργαλείο για επενδύσεις σε ξένες αγορές. Δίκτυο υπηρεσιών: Χ- ΝΕΤ

Η εκδήλωση είχε διάρκεια μιάμιση (1:30) ώρα και την παρακολούθησαν φοιτητές του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών.

Ο Όμιλος Ελληνικά Χρηματιστήρια, έχει θέσει σαν στόχο, μέσω συστηματικών επαφών με τους υπευθύνους των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, τη θεμελίωση ουσιαστικής και μακρόχρονης συνεργασίας η οποία θα αποτελέσει σημαντικό εργαλείο στη δημιουργική αξιοποίηση των δυνατοτήτων που παρέχονται και από τις δυο πλευρές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v