Διεθνείς διακρίσεις για την Finvent

Η Finvent έλαβε διεθνείς διακρίσεις και βραβεία το 2012 για τις λύσεις λογισμικού Διαχείρισης Περιουσίας και Κεφαλαίων της Advent Software της οποίας είναι αποκλειστικός εκπρόσωπος.

Διεθνείς διακρίσεις για την Finvent
Η Finvent αποκλειστικός εκπρόσωπος της Advent Software Inc. και αποκλειστικός πάροχος λύσεων λογισμικού Διαχείρισης Κεφαλαίων και Περιουσίας, από το 2001, ανακοινώνει τις διεθνείς διακρίσεις και βραβεία που έλαβε το 2012 των λύσεων της Advent Software.
 
Ειδικότερα:

• “Best-in-Class Technology Solution by CEB TowerGroup in All Four Categories of Technology
Assessment”
• “Excellence in Performance Measurement by FSO Knowledge Xchange (FSOkx)”
• “Best Portfolio Management System Provider in Waters Rankings 2012”

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, οι παραπάνω Οργανισμοί επέλεξαν τις λύσεις της Advent Software, μεταξύ όλων των άλλων διεθνών ανταγωνιστών της, και την ανέδειξαν ως τον κορυφαίο προμηθευτή των πλέον σύγχρονων και καινοτόμων λύσεων τεχνολογίας, στον τομέα της Διαχείρισης Κεφαλαίων και Χαρτοφυλακίων.

Βασιζόμενοι σε διεθνείς προδιαγραφές, αναγνωρίζουν εκείνα τα προϊόντα τεχνολογίας που πιστοποιούν τον τρόπο λειτουργίας των εταιρειών διαχείρισης, βελτιστοποιούν τις ροές εργασίας και προσδίδουν διαφάνεια και αποτελεσματικότητα στις αποφάσεις, μεγιστοποιώντας την αξία της επένδυσης.

Η Finvent είναι ο αποκλειστικός πάροχος των λύσεων της πλατφόρμας Advent Software, στην Ελληνική αγορά αλλά και αυτές της νοτίου και δυτικής Ευρώπης, εδώ και 11 χρόνια. Το κορυφαίο λογισμικό πακέτο Διαχείρισης και Απόδοσης Περιουσίας, διεθνώς, αποτελεί το βασικό εργαλείο διαχείρισης και διαφάνειας, στην καθημερινή ροή των εργασιών, σε εταιρείες όπως: Alpha Bank Asset Management AEDAK, Alpha Bank Private Banking, Piraeus Bank Asset Management, ΕΔΕΚΤ, Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΔΑΚ, UBS Wealth Management (Μαδρίτη), Banco Privado Portugueς (Λισσαβώνα), κ.ά.

«Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς, να συνεργαζόμαστε επί μια δεκαετία και πλέον με την παγκοσμίως κορυφαία και καταξιωμένη εταιρεία στον χώρο των buy-side λύσεων λογισμικού, Advent Software. Η συνεργασία αυτή μας επιτρέπει να προμηθεύουμε και να υποστηρίζουμε, τοπικά, ελληνικούς οργανισμούς διαχείρισης, ώστε να μην έχουν κανένα μειονέκτημα αποτελεσματικότητας και διαφάνειας στη διαχείριση των επενδυτικών κεφαλαίων και ταυτόχρονα να είναι ανταγωνιστικοί, μέσω του Ευρωπαϊκού διαβατηρίου, στο διεθνές γίγνεσθαι», δήλωσε ο κ. Μάκης Ιωάννου, Διευθύνων Σύμβουλος της Finvent S.A. «Η υψηλή τεχνογνωσία των εξειδικευμένων συμβούλων και τεχνικών της Finvent στην Ελλάδα καθώς και το πλήρες πακέτο παροχής συμβουλευτικών και τεχνικών υπηρεσιών, εγγυώνται στους πελάτες μας γρήγορο ROI, μεγιστοποίηση της διαφάνειας και ελαχιστοποίηση των κινδύνων στη
λειτουργία τους και βέβαια μέγιστη δυνατότητα ανάπτυξης των εργασιών τους».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v