Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣΕΔ: Η ανταλλαγή μετοχών 3E θα γίνει με διαφάνεια

Ο ΣΕΔ πιστεύει ότι η όλη διαδικασία μετατροπής και ανταλλαγής των μετοχών θα διεκπεραιωθεί από την «Coca Cola Ελληνική Εταιρία Εμφιαλώσεων Α.Ε.» με απόλυτη διαφάνεια και αξιοπιστία, αναφέρει σε ανακοίνωση.

ΣΕΔ: Η ανταλλαγή μετοχών 3E θα γίνει με διαφάνεια
Η διαδικασία μετατροπής και ανταλλαγής των μετοχών θα διεκπεραιωθεί από την Coca Cola 3Ε με απόλυτη διαφάνεια και αξιοπιστία, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Επενδυτών και Διαδικτύου.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο ΣΕΔ, "σε συνέχεια της χθεσινής μας ανακοίνωσης, σχετικά με την προαιρετική δημόσια πρόταση εξαγοράς των μετοχών, που κατέθεσε η εταιρεία «Coca Cola Ελληνική Εταιρία Εμφιαλώσεων Α.Ε.» (3Ε), ο Σύνδεσμος Επενδυτών και Διαδικτύου, μετά από ενημέρωση-διευκρίνηση που είχε από την εταιρεία τηλεφωνικώς και γραπτώς, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι η εταιρεία «Coca Cola HBC AG» δεν είναι εταιρεία SPV. (Special Purpose Vehicle-όχημα ειδικού σκοπού).

Είναι εταιρεία συμμετοχών (holding) και θα είναι η νέα μητρική του Ομίλου της «Coca Cola Hellenic».

Ο ΣΕΔ, μετά από αυτή την ενημέρωση που είχε από την εταιρεία, πιστεύει ότι η όλη διαδικασία μετατροπής και ανταλλαγής των μετοχών θα διεκπεραιωθεί από την «Coca Cola Ελληνική Εταιρία Εμφιαλώσεων Α.Ε.» με απόλυτη διαφάνεια και αξιοπιστία, λαμβάνοντας υπ' όψιν τα συμφέροντα των Ελλήνων μετόχων μειοψηφίας, οι οποίοι τη στήριξαν από την πρώτη στιγμή της εισαγωγής της στο Ελληνικό Χρηματιστήριο".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v