Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ: Ενέκρινε την εισαγωγή δικαιωμάτων της Πήγασος

Η Επιτροπή Εισαγωγών και Εταιρικών Πράξεων του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή της συνεδρίαση ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 9.375.000 δικαιωμάτων προτίμησης της εταιρίας "Πήγασος Εκδοτική".

ΧΑ: Ενέκρινε την εισαγωγή δικαιωμάτων της Πήγασος
Η Επιτροπή Εισαγωγών και Εταιρικών Πράξεων του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή της συνεδρίαση ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 9.375.000 δικαιωμάτων προτίμησης της εταιρίας "Πήγασος Εκδοτική", που θα προκύψουν από την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου.
 
Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου θα πραγματοποιηθεί με καταβολή μετρητών υπέρ των παλαιών μετόχων, σε αναλογία 1 νέα κοινή ονομαστική μετοχή για κάθε 1 παλαιά κοινή ονομαστική μετοχή, σε τιμή διάθεσης μετοχής ευρώ 1,00.

Ως ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος προτίμησης στην εν λόγω αύξηση ορίζεται η 31η Δεκεμβρίου 2012. Δικαιούχοι των δικαιωμάτων προτίμησης είναι οι μέτοχοι της εταιρίας που θα είναι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. της 3ης Ιανουαρίου 2013.

Η περίοδος άσκησης του δικαιώματος προτίμησης ορίζεται από την 7η Ιανουαρίου 2013 έως και την 21η Ιανουαρίου 2013, ενώ η περίοδος διαπραγμάτευσης του δικαιώματος στο ηλεκτρονικό σύστημα συναλλαγών του Χ.Α. ορίζεται από την 7η Ιανουαρίου 2013 έως και την 15η Ιανουαρίου 2013.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v