Εκποίηση μετοχών της «Μινωικές Γραμμές»

Τη χορήγηση άδειας στην επισπεύδουσα Alpha Bank για τη διενέργεια εκποίησης 207.723 ενεχυριασμένων μετοχών έκδοσης των Μινωικών Γραμμών, αποφάσισε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Εκποίηση μετοχών της «Μινωικές Γραμμές»
Τη χορήγηση άδειας στην επισπεύδουσα Alpha Bank για τη διενέργεια εκποίησης 207.723 ενεχυριασμένων μετοχών έκδοσης των Μινωικών Γραμμών κυριότητας της Γεωργίας χήρας Παντελή Σφηνιά, του Μηνά Σφηνιά και του Νικόλαου  Σφηνιά, αποφάσισε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς σύμφωνα με την απόφαση 76/17.4.2013 του Προϊστάμενου της Διεύθυνσης Μελετών αποφασίζει:

1. Τη χορήγηση άδειας στην επισπεύδουσα τραπεζική εταιρεία "Alpha Bank"για τη διενέργεια εκποίησης των υπολοίπων 207.723 ενεχυριασμένων μετοχών έκδοσης της εταιρείας «Μινωικές Γραμμές» κυριότητας της κας Γεωργίας χήρας Παντελή Σφηνιά, του κ. Μηνά Παντελή Σφηνιά και του κ. Νικόλαου Παντελή Σφηνιά, ως κληρονόμων του αποβιώσαντος Παντελή Νικολάου Σφηνιά.

2. Το διορισμό της εταιρείας «ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ.» ως το αρμόδιο μέλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών για τη διενέργεια εκποίησης των ανωτέρω μετοχών.

3. Η εκποίηση των μετοχών θα διενεργηθεί στο αρμόδιο τμήμα του Χρηματιστηρίου Αθηνών την Τετάρτη 22.5.2013, κατά τα οριζόμενα στην Εγκύκλιο 28, όπως έχει τροποποιηθεί με την Εγκύκλιο 42, της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και στις σχετικές διατάξεις του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, παρουσία της ορισθείσας συμβολαιογράφου Αθηνών κας Ειρήνης Βασιλικάκη και υπαλλήλου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

4. Ως τιμή εκκίνησης των προς εκποίηση μετοχών ορίζεται η τιμή της αμέσως προηγούμενης τιμής κλεισίματος των μετοχών σε απόκλιση κατά ποσοστό μείον δέκα τοις εκατό (-10%).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v