Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δωρεάν φορολογικό σεμινάριο αύριο στο ΟΠΑ

H εκδήλωση θα πραyματoπoιηθεί στο αμφιθέατρo Αντωνιάδου του Οικoνoμικoύ Πανεπιστημίoυ Αθηνών, Πατησίων 76.

Δωρεάν φορολογικό σεμινάριο αύριο στο ΟΠΑ
Στα πλαίσια ενημέρωσης των μελών της, η Ένωση Αποφοίτων Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) διοργανώνει εσπερίδα με αντικείμενο τις αλλαγές που έχουν επέλθει στην φορολογία προσωπικών εταιριών, και την φορολογία νομικών προσώπων (Α.Ε και Ε.Π.Ε).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 29 Μαΐου 2013 ημέρα Τετάρτη από 17:00 έως 22:00.

Ο κύριος εισηγητής θα είναι ο κ. Ευθύμιος Χρ. Αναγνώστου, Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής. Απόφοιτος της ΑΣΟΕΕ και Καθηγητής του Μεταπτυχιακού Τμήματος του Ινστιτούτου Εκπαίδευσης του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών και Λογιστών (Ι.Ε.Σ.Ο.Ε.Λ.), μέλος της Επιτροπής Συμβουλευτικής Υποστήριξης Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών (Ε.Σ.Υ.Ο.Ε.Λ.) στο φορολογικό τομέα.

Ο κύριος εισηγητής της διημερίδας θα συνεπικουρείται από τα μέλη του Δ.Σ της Ένωσης κ.κ. Αγησίλαο Παναγάκο και Πανταζή Μπουνέλλο.

Η εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο Αντωνιάδου, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Πατησίων 76.

Η εσπερίδα απευθύνεται σε Ορκωτούς Ελεγκτές όλων των βαθμίδων, Λογιστές, Φοροτεχνικούς, Ελεγκτές του Υπουργειου Οικονομικών σε στελέχη Οικονομικών υπηρεσιών Ανωνύμων Εταιρειών και Ε.Π.Ε, καθώς και σε φοιτητές Οικονομικών σπουδών.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να υποβάλλουν ερωτήματα και στο πλαίσιο του διαλόγου να πάρουν απαντήσεις που θα αφορούν το θέμα τους.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Πληροφορίες:
Τηλεφωνικά στους κ.κ. Αγησίλαο Παναγάκο, 210 33 11 310 - 6947303890 και
Παναγιώτη Οικονόμου, 693 60 58 111
Μέσω email στο [email protected].

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v