Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ε.Κ.:Ενέκρινε τα Ενημερωτικά Πειραιώς, Attica Bank

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ενέκρινε τα ενημερωτικά δελτία της Τράπεζας Πειραιώς και της Attica Bank.

Ε.Κ.:Ενέκρινε τα Ενημερωτικά Πειραιώς, Attica Bank

Τα ενημερωτικά δελτία της Τράπεζας Πειραιώς και της Attica Bank ενέκρινε το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Αναλυτικά, το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά την 649η/3.6.2013 συνεδρίασή του:

Eνέκρινε το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου της  «ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε»:

α) για τη δημόσια προσφορά μετοχών της Τράπεζας  με αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου σύμφωνα με την από 23.4.2013 απόφαση της Β' επαναληπτικής Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης  των μετόχων της Τράπεζας  και για την εισαγωγή των νέων μετοχών στην αγορά αξιών του Χρηματιστηρίου Αθηνών και

β) για την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στην αγορά αξιών του Χρηματιστηρίου Αθηνών τίτλων παραστατικών δικαιωμάτων κτήσης άυλων, κοινών μετά ψήφου μετοχών της Τράπεζας (Warrants) εκδόσεως του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (το «ΤΧΣ»).

Eνέκρινε το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου της  «ATTICA BANK Α.Τ.Ε.» :

α) για τη δημόσια προσφορά μετοχών της Τράπεζας  με αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου υπέρ των παλαιών μετόχων και για την εισαγωγή των νέων μετοχών στο Χρηματιστήριο Αθηνών και

β) για τη δημόσια προσφορά ονομαστικών ομολογιών μη διαπραγματεύσιμων, μετατρέψιμων σε μετοχές με την έκδοση ομολογιακού δανείου με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων υπέρ όσων συμμετάσχουν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου,σύμφωνα με τις  από 18.2.2013 αποφάσεις της A' επαναληπτικής Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης  των μετόχων της Τράπεζας.

Επέβαλλε πρόστιμο ύψους  3.000 ευρώ στην εταιρεία INTERNATIONAL ΑΕΔΑΚ για παράβαση των επενδυτικών ορίων στα αμοιβαία κεφάλαια που διαχειρίζεται.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v