Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα ραντεβού εισηγμένων με ξένα funds στην Αθήνα

Οι εκπρόσωποι της UBS ενημέρωσαν από το Λονδίνο τους εκπροσώπους των ελληνικών εταιρειών σχετικά με τις προθέσεις των αλλοδαπών fund managers να επισκεφτούν σύντομα την Αθήνα.

Νέα ραντεβού εισηγμένων με ξένα funds στην Αθήνα

Νωρίτερα του αναμενόμενου τα πρώτα έμπρακτα αποτελέσματα της επιτυχίας που σημείωσε την προηγούμενη εβδομάδα το Roadshow του Χ.Α. στο Λονδίνο.

Εντός εβδομάδος, αναμένεται στην Αθήνα ομάδα ξένων διαχειριστών κεφαλαίων - οι περισσότεροι από αυτούς βρέθηκαν και στη βρετανική πρωτεύουσα συνομιλώντας με τους Έλληνες επιχειρηματίες- οι οποίοι, υπό την… «αρχηγία» της UBS, που θα έχει τον ρόλο του broker, πρόκειται να συναντηθούν με εκπροσώπους 20 εισηγμένων.

Οι εκπρόσωποι της UBS ενημέρωσαν από το Λονδίνο τους εκπροσώπους των ελληνικών εταιρειών σχετικά με τις προθέσεις των αλλοδαπών fund managers να επισκεφτούν σύντομα την Αθήνα και τα στελέχη των εν λόγω επιχειρήσεων προκειμένου να ξεκινήσουν ή να… ολοκληρώσουν συζητήσεις πιθανής συνεργασίας.

Ένα νέο στοιχείο προκύπτει από την αναμενόμενη «επέλαση» των αλλοδαπών fund managers: Το αυξημένο ενδιαφέρον για εταιρικά ομόλογα, πέραν των τίτλων των εταιρειών. Σε κάθε περίπτωση, τουλάχιστον σε τρεις εταιρείες έχει ήδη εκδηλωθεί από την πλευρά των αλλοδαπών ενδιαφέρον για άμεση συμμετοχή στα κεφάλαια των εισηγμένων.

Η UBS (ως broker, και όχι το τμήμα Asset Management) έχει τον ρόλο του μεσολαβητή στην πραγματοποίηση των meetings μεταξύ Ελλήνων επιχειρηματιών και fund managers του εξωτερικού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v