ΧΑ: Ενέκρινε την εισαγωγή των νέων μετοχών της Dionic

Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 7.842.600 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρείας «Dionic» ενέκρινε το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

ΧΑ: Ενέκρινε την εισαγωγή των νέων μετοχών της Dionic

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή του συνεδρίαση ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των:

* 7.842.600 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρείας «Dionic», νέας ονομαστικής αξίας εκάστης € 1,20, που προέκυψαν από το Reverse Split των μετοχών της, σε αντικατάσταση των υφισταμένων 31.370.399 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρείας.

Ως ημερομηνία προσωρινής παύσης διαπραγμάτευσης των υφισταμένων μετοχών της εταιρείας ορίστηκε η 13η Νοεμβρίου 2013. Δικαιούχοι των νέων μετοχών είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. ως κάτοχοι των μετοχών κατά την 15η Νοεμβρίου 2013.

Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών ενημερώθηκε για την ακόλουθη μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρείας από € 1,20 σε € 0,30. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών με τελική ονομαστική αξία εκάστης € 0,30 ορίστηκε η 19η Νοεμβρίου 2013.

* 1.459 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας «FRIGOGLASS A.B.E.E.», που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω άσκησης του δικαιώματος προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock option plan) από τα στελέχη της Εταιρίας και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιριών. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων
μετοχών ορίστηκε η 14η Νοεμβρίου 2013.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v