Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αναστολή διαπραγμάτευσης για Alsinco-Σέλμαν

Η αναστολή για Σέλμαν έπεται της αρνητικής παρατήρησης του ορκωτού στις οικονομικές καταστάσεις, ενώ για την Alsinco σχετίζεται με την αδυναμία έγκαιρης δημοσιοποίησης των οικονομικών στοιχείων.

Αναστολή διαπραγμάτευσης για Alsinco-Σέλμαν
Το Χρηματιστήριο Αθηνών, λαμβάνοντας υπόψη σχετικό αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, αποφάσισε την προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης, από σήμερα 02 Δεκεμβρίου 2013, των μετοχών των εταιριών:

ΣΕΛΜΑΝ ΕΛΛΗΝΟΕΛΒΕΤΙΚΗ ΒΙΟΜ. ΕΠΕΞ. ΞΥΛΟΥ Α.Ε. και για μέγιστο διάστημα δέκα (10) ημερών, για λόγους προστασίας του επενδυτικού κοινού σύμφωνα με την παράγραφο 2 (δ) του άρθρου 23 του Ν. 3556/2007, σε συνέχεια της δημοσιοποίησης των τριμηνιαίων οικονομικών καταστάσεων για την περίοδο που έληξε την 30.9.2013, επί των οποίων ο νόμιμος ελεγκτής της Εταιρίας διατυπώνει στην έκθεση ελέγχου του «Με αρνητικό συμπέρασμα», καθώς έκρινε ότι δε διασφαλίζεται η ομαλή λειτουργία της αγοράς των μετοχών της Εταιρίας.

Οι οικονομικές καταστάσεις του Γ΄ τριμήνου της περιόδου 01/01- 30/09/2013 της εταιρίας είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του Χ.A.

ALSINCO Α.Ε.Ε. ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΗΣ-ΥΠΟΔΗΣΗΣ & ΔΕΡΜΑΤΙΝΩΝ ΕΙΔΩΝ, σύμφωνα με την παράγραφο 1 του άρθρου 17 του ν. 3371/2005, διότι η εταιρία σύμφωνα με ανακοίνωση της, δεν θα προβεί σε έγκαιρη δημοσιοποίηση της οικονομικής κατάστασης της περιόδου 01/01-30/09/2013 και έως ότου δημοσιοποιήσει την οικονομική κατάσταση της εν λόγω περιόδου.

Η ανακοίνωση της εταιρίας είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του Χ.A.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v