Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Eurobank: Στα €8 αυξάνει την τιμή-στόχο της Μυτιληναίος

H Εurobank Equities διατηρεί τη σύσταση "buy", σημειώνοντας την ελκυστική αποτίμηση σε σχέση με τους ανταγωνιστές και τη δυνατότητα περαιτέρω απομόχλευσης. Αναθεωρεί προς τα πάνω τις προβλέψεις για αλουμίνιο και ενέργεια.

Eurobank: Στα €8 αυξάνει την τιμή-στόχο της Μυτιληναίος

Στα 8 από 7,70 ευρώ προηγουμένως αυξάνει την τιμή-στόχο της μετοχής του ομίλου Mυτιληναίος η Eurobank Equities, σε έκθεση της με ημερομηνία 7 Απριλίου στην οποία διατηρεί σύσταση "buy".

Η χρηματιστηριακή αναφέρει ότι ο Όμιλος Μυτιληναίου εμφάνισε σημαντική βελτίωση στην δημιουργία ταμειακών ροών το τέταρτο τρίμηνο 2013, με τις λειτουργικές ροές να ανέρχονται σε 172 εκατ. ευρώ έναντι 13,6 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο τρίμηνο του 2012. Το καθαρό χρέος υποχώρησε στα 510 εκατ. ευρώ από 573 εκατ. ευρώ.

Η Eurobank Equities αναθεωρεί προς τα πάνω τις προβλέψεις για τα αποτελέσματα του ομίλου στους τομείς του αλουμινίου και της ενέργειας. Τονίζει παράλληλα ότι η μετοχή συναλλάσσεται με πιο ελκυστικούς πολλαπλασιαστές από τους ανταγωνιστές.

Όπως αναφέρει αυτός είναι ο λόγος που διατηρεί τη σύσταση “buy”, λαμβάνοντας υπόψη την δυνατότητα δημιουργίας ταμειακών ροών και περαιτέρω μείωσης του χρέους.

Σημειώνεται ότι στη συνεδρίαση της Δευτέρας 7 Απριλίου η μετοχή της Μυτιληναίος έκλεισε στα 6,98 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v