ΧΑ: Ξεκινά σήμερα το Roadshow στη Νέα Υόρκη

Με τις τράπεζες να προσελκύουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, μετά και την ανακεφαλαιοποίηση, αλλά και νέο ρεκόρ στα προγραμματισμένα τετ α τετ με ξένους, ξεκινά σήμερα το καθιερωμένο ετήσιο ραντεβού των εισηγμένων στη Νέα Υόρκη.

ΧΑ: Ξεκινά σήμερα το Roadshow στη Νέα Υόρκη

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκινά σήμερα το Roadshow της ΕΧΑΕ και του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου για τις ελληνικές μετοχές στη Νέα Υόρκη καθώς τα προγραμματισμένα ραντεβού ξεπερνούν και τα περυσινά ρεκόρ. 

Τα μέχρι στιγμής one to one meetings μεταξύ στελεχών των εισηγμένων και ξένων διαχειριστών που έχουν ήδη προγραμματισθεί είναι περισσότερα από 500, έναντι 476 στην περυσινή χρονιά - ρεκόρ. 

Οι 25 εισηγμένες συμμετέχουν με υψηλόβαθμη εκπροσώπηση στο καθιερωμένο ραντεβού στη Νέα Υόρκη. Χρήστος Μεγάλου, Κώστας Αδαμόπουλος, Πόλα Χατζησωτηρίου, Δημήτρης Κωστόπουλος, Michal Houst, Πετρος Τζανετάκης, Αν. Καλλιτσάντσης, Ηλίας Αθανασίου, Δημήτρης Παπαδόπουλος συγκαταλέγονται μεταξύ αυτών που θα δώσουν το παρών στις ΗΠΑ.

Στις πρώτες θέσεις από πλευράς αριθμού συναντήσεων είναι οι τράπεζες. 

Στην εκδήλωση αναμένεται να μεταδοθεί μήνυμα από τον Αντώνη Σαμαρά ενώ στις ΗΠΑ αναμένεται να βρεθεί τόσο ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών Χ. Σταϊκούρας αλλά και υψηλόβαθμο στέλεχος του ΥΠΕΚΑ.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v