Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΚ: Οκ στη ΔΠ για εισαγωγή της «Άλγη» στην ΕΝ.Α ΣΤΕΠ

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ενέκρινε μεταξύ άλλων την επέκταση της άδειας λειτουργίας της ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ Χρηματιστηριακή αλλά και την χορήγηση άδειας λειτουργίας στην υπό σύσταση εταιρεία DROMEUS CAPITAL.

ΕΚ: Οκ στη ΔΠ για εισαγωγή της «Άλγη» στην ΕΝ.Α ΣΤΕΠ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά την 689/18.7.2014 συνεδρίασή του αποφάσισε τα εξής :

- Παρείχε την άδεια για τη διενέργεια δημόσιας προσφοράς με καταβολή μετρητών της εταιρίας «Ανώνυμη Εταιρεία Παραγωγής Άλγης» για την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου με σκοπό την ένταξη του συνόλου των μετοχών της στην ΕΝ.Α ΣΤΕΠ της Εναλλακτικής Αγοράς του ΧΑ, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 876/1979.

- Ενέκρινε τη χορήγηση άδειας λειτουργίας στην υπό σύσταση εταιρεία «DROMEUS CAPITAL MANAGEMENT (GREECE) Α.Ε.Π.Ε.Υ.», σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 3606/2007.

- Ενέκρινε την επέκταση της άδειας λειτουργίας της εταιρίας ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ. ώστε να παρέχει, επιπλέον, την επενδυτική υπηρεσία της διαπραγμάτευσης για ίδιο λογαριασμό στα χρηματοπιστωτικά μέσα (α) έως (ε) του άρθρου 5 του ν. 3606/2007 και την αναδοχή χρηματοπιστωτικών μέσων στο χρηματοπιστωτικό μέσο (α) του άρθρου 5 του ν. 3606/2007.

- Ανακάλεσε την άδεια λειτουργίας της εταιρείας «ΟΛΥΜΠΙΑ Α.Ε.Π.Ε.Υ.» μετά από απόφαση της γενικής συνέλευσης των μετόχων της, με βάση το ν. 3606/2007.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v