Αλγη: Την Πέμπτη η Δημόσια Προσφορά για εισαγωγή στο ΧΑ

Στην τελική ευθεία η πρώτη εισαγωγή εταιρείας στην ΕΝ.Α. ΣΤΕΠ. Στόχος η άντληση 1,2 - 1,5 εκατ. ευρώ. Πώς θα τρέξει η διαδικασία της Δημόσιας Προσφοράς.

Αλγη: Την Πέμπτη η Δημόσια Προσφορά για εισαγωγή στο ΧΑ

Ανοίγει την ερχόμενη Πέμπτη και θα κλείσει τη Δευτέρα (28/7) το Ηλεκτρονικό Βιβλίο Προσφορών για τη διενέργεια Δημόσιας Προσφοράς με καταβολή μετρητών της Ανώνυμης Εταιρείας Παραγωγής Αλγης, για αύξηση κεφαλαίου και εισαγωγή στην ΕΝ.Α. ΣΤ.ΕΠ. Μετά το πράσινο φως που δόθηκε την προηγούμενη εβδομάδα από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς θα ακολουθηθεί η προβλεπόμενη από τον κανονισμό διαδικασία Η.ΒΙ.Π. και εάν υπάρξει απόλυτη κάλυψη, η Α.Ε. Παραγωγής Αλγης θα είναι η εταιρεία που θα εγκαινιάσει τη νέα αγορά του χρηματιστηρίου ΕΝ.Α. ΣΤ.ΕΠ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Εuro2day, η εταιρεία θα επιδιώξει την άντληση 1,2 - 1,5 εκατ. ευρώ και η τιμή διάθεσης των νέων τίτλων αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 6,3 και 6,6 ευρώ.

Υπενθυμίζεται πως όλοι οι επενδυτές μπορούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία του Η.ΒΙ.Π., αρκεί να διατηρούν μερίδα επενδυτή στο ΣΑΤ. Οι αιτήσεις συμμετοχής γίνονται από τους επενδυτές προς τα μέλη με τη συνήθη διαδικασία μόνο εφόσον έχει καταβληθεί το ισόποσο της συμμετοχής. Οι κινητές αξίες κατανέμονται σε ακέραιο αριθμό ανά επενδυτή.

Οι επενδυτές δηλώνουν τον αριθμό των μετοχών - ομολογιών που επιθυμούν να αποκτήσουν: α) σε συγκεκριμένη τιμή, σε περίπτωση καθορισμένης τιμής διάθεσης από την εταιρεία, β) σε συγκεκριμένη ή ελεύθερη τιμή εντός των ορίων του εύρους τιμών, σε περίπτωση εύρους τιμών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v