Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Citi: Οι τιμές-στόχοι για Alpha, Πειραιώς και ΕΤΕ

Σύσταση «buy» από τον οίκο για την Εθνική Τράπεζα και την Πειραιώς. «Neutral» για την Alpha Bank. Πώς βλέπει να κινούνται τα οικονομικά μεγέθη ως το 2016. Πόσο απέχουν οι τιμές-στόχοι από τις τρέχουσες.

Citi: Οι τιμές-στόχοι για Alpha, Πειραιώς και ΕΤΕ

Τις εκτιμήσεις της για τα οικονομικά μεγέθη των τριών ελληνικών τραπεζών καθώς και τις προβλέψεις για την πορεία των μετοχών διατυπώνει η Citi σε τρεις ξεχωριστές αναλύσεις:

* Για την Alpha Bank, η Citi αναβαθμίζει τις εκτιμήσεις για τα αποδιδόμενα κέρδη του 2014 κατά 8% λόγω των ελαφρά υψηλότερων αναμενόμενων εσόδων και του μεγαλύτερου φορολογικού οφέλους. Η σύσταση είναι «neutral» με την τιμή στόχο στο 0,65 ευρώ, οριακά πάνω από την τρέχουσα (0,64 ευρώ.)

* Για την Εθνική οι προβλέψεις για κέρδη ανά μετοχή (EPS) του 2014 υποβαθμίζονται κατά 9%, ενώ για τα EPS του 2015 τοποθετούνται υψηλότερα κατά 3%. Η τιμή στόχος είναι 2,9 ευρώ ή 11,5% περίπου πάνω από την τρέχουσα. Η σύσταση είναι «buy».

* Στην περίπτωση της Πειραιώς η γνώμη της Citi είναι ότι τα κέρδη ανά μετοχή θα κινηθούν λίγο χαμηλότερα από την προηγούμενη εκτίμηση. Τιμή στόχο βάζει στο 1,55 ευρώ, ή 3,3% ψηλότερα από την τρέχουσα τιμή. Η σύσταση είναι «buy».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v