Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Wood: Πώς αποτιμά το β΄ τρίμηνο των Πειραιώς, Eurobank, ΔΕΗ, Folli

Ποια στοιχεία ξεχωρίζει ο διεθνής οίκος από τα αποτελέσματα εξαμήνου των τεσσάρων εισηγμένων. Οι τιμές -στόχοι και οι συστάσεις.

Wood: Πώς αποτιμά το β΄ τρίμηνο των Πειραιώς, Eurobank, ΔΕΗ, Folli
Σε αποτίμηση των αποτελεσμάτων β΄ τριμήνου των Πειραιώς, Eurobank, ΔΕΗ, Folli Follie, προχώρησε η Wood & Company σε ξεχωριστές αναλύσεις της.

Σε ό,τι αφορά την Eurobank ο διεθνής οίκος αναφέρει ότι τα λειτουργικά αποτελέσματα διαμορφώθηκαν ανάλογα με τις προσδοκίες. Η θετική έκπληξη προήλθε από το κομμάτι των μη εξυπηρετούμενων δανείων τα οποία υποχώρησαν στα 382 εκατ. από 681 εκατ. το α΄ τρίμηνο. Η βελτίωση προήλθε από το επιχειρηματικό κομμάτι.

Η Wood διατηρεί την τιμή-στόχο των 0,45 ευρώ και την σύσταση Hold για την μετοχή της εισηγμένης.

Για την Πειραιώς ο διεθνής οίκος τονίζει τα ισχυρά καθαρά έσοδα από τόκους αλλά και τις υψηλές προβλέψεις. Εκτιμά ότι το β΄ εξάμηνο τα μεγέθη της τράπεζας θα βελτιωθούν.

Ο διεθνής οίκος επαναδιατυπώνει την τιμή-στόχο των 2,3 ευρώ και την σύσταση Buy για την μετοχή της Πειραιώς. Τονίζει ότι η βελτίωση των μακροοικονομικών συνθηκών αλλά και ένα διαχειρίσιμο αποτέλεσμα από τα stress tests θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ένα re-rating της μετοχής.

Για την Folli Follie αναφέρει ότι τα EBITDA κινήθηκαν υψηλότερα των εκτιμήσεων αλλά τα καθαρά κέρδη κάτω από αυτές λόγω των δαπανών χρηματοδότησης.

Η Wood δεν μεταβάλλει τις προβλέψεις για την εταιρία καθώς, όπως αναφέρει περιμένει τα αποτελέσματα γ΄ τριμήνου.

Διατηρεί την τιμή-στόχο των 36 ευρώ και την σύσταση Buy για την μετοχή της εισηγμένης.

Για την ΔΕΗ αναφέρει πως τα αποτελέσματα κινήθηκαν χαμηλότερα των εκτιμήσεων. Εκτιμά ωστόσο πως η ενίσχυση των μακροοικονομικών δεικτών αλλά και η απελευθέρωση της αγοράς θα ευνοήσουν την μετοχή της Επιχείρησης.

Η Wood διατηρεί την τιμή-στόχο των 14 ευρώ και την σύσταση Buy για την μετοχή της ΔΕΗ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v